åker imon

japps imon dra jag iväg till värmlan med pojken fast han e redan där jag kunde ej ta semester fören imon sen har jag tre veckor semester såååååå gott..

nee imon så åker jag tåg till värmland tar ca 7 timmar men skulle man inte vänta två timmar i hallsberg å så skulle man vara framme möe fortare hihii =)

det bästa e att det ska bli finast väder uppåt ii landet.. om man gem för här i jkpg å så skulle det blir sämre väder hihihi gott gott

jag har pakat det sista nu ska bara ner med biljett me sen e man färdig- ska lägga mej om en stund se om man kan sova eller ej hihiihi nervös e man för åka så långt hmm konstigt nog. =)


neee men sov så sgott så hörs vi om en vecka då e jag tillbaka..

pusssssssssssssar på er

Måndag

Idag så har jag å älsklingen varit på stan typ hela dagen har varit kollat på ringar lite över allt har hittat en som vi tycker om men då går det på 4200kr me men det får man räkna med. =)

mm idag har man sovit länge det e rätt gott man var sliten efter helgen, kom hem runt 4-5 både fredag o lördag men det har varit kul..
men varför e alla sthlmare stressade för faan kom upp en halv timme tidagare så slipper man springa till jobbet eller e det inte sant???!!!! jaja så e det.

i lördag så var vi på cafe opra ju hmmm där märktes att man var bland rikemansbarn.. hmm dom söp på chamang. å killar drack vin det e ser man inte här i jkpg att killar gör. det e verkligen skilland..

sen e sthlms livet ute mkt kul har lite mer krogar att välja på man tröttnar inte lika fort som man gör här.. =) men men.

mmm nu  e det 4dagar kvar tills man åker till värmland=)

ja du ne ska göra nåt nytta nu kanske..

älskar dej mathias du e betyder mkt för mej...

tack för en kul helg i sthlm gumman.. älskar dej.... pussar



Pussss å kraaam ses på staaaaaaaaaaan



image30
jag hos hanna baby......





image31
      Jag o hanna på cafe opra Hmm onyktra eller?!!=)

image32
här e vi igen hmmm nice bild ju =)

vilken helg

Ja i fredags började jobba halv 8 slutade 3 sen kl 4 så åkte jag derikt till sthlm för hälsa på hanna över helgen.. det var en seg resa upp men det gick endå... när jag kom fram så var det bara slänga på säg party kläder hihi. vi skulle till någon kompis till hanna nånstannas i sthlm tror det var solna men inte helt hundra..

men när vi kom ditt så var allt bra vi satt å drack å tjötade å spelade nåt jävla musik spel får en massa jobbiga frågor men det gick ju såååå Braaaaa =) elller???

sen så åkte vi taxi ner till stan till en krog som heter clara, där var det rätt så kul.  men var stela alla sthlmare är rör på fläsket för faan.. men vi hade rätt kul.. vi stack vid typ 2tiden eller nåt skulle gå å käka då händer en massa saker på mcdolnas jobbiga turkar e det över allt men det var extremt vad dom hållder på... tunellbannan då BITCH BITCH BITCH sitter den jävlen å säger han var helt störd han såg ut att vara väldigt hög men men men.. synd att man slog till han hade lust ahahahahhah turk fan

Lördags så gick vi på stan å shoppade å så käkade lite var kul =) sen åkte vi hem gjorde iordning oss halft.. åkte å handlade grill å sånt.. åkte hem igen.. hanna sminkade mej för hon ville det å det blev så bra =))

sen så drack vi hade ätit lite kött å potatis sallad med änder me (våra nya polare)
 nät vi kom hem sååå drack vi endå mera men jag var såååååå seger hahhaha... trött var jag me haha

men sen vi väl ¨åkte till stan. vi skulle till gamla stan eller nåt på ett nytt ställe heter den puben men vi hittade inte vi gick å yra faan i 40min (aj mina fötter säger jag alltså) sen gav vi upp åkte in till stan eller nåt..
där skulle vi gå på cafe opra. hmmm jag blev orsäler om vi kom in. men det var inga problem.. han frågade bara hur gammla vi var å kollade läget... sen gick vi in.. (Tina tänkler hoppas man ser nån känids)ihihiih

vi betalde 140kr inträde å gadroben på det 20kr mmm dyrt...
sen gick vi bestälde en öl.. den kostade faaan 67kr det var en dyr öl..
ååå det var fullt med rikesmans barn där. snobbar över allt.. dom fjäskar vid baraen vill hålla på bjuda å ditt å datten näää tack säger jag.vill fan int enåt av han *usch*han var äcklig. hihigi

men kul var det där väldigt mkt med folk.. o vissa e trevliga. hihihi


ååå idag söndag sååå åkte man hem å man mer död en levade iallafall =) ahahahhah

skönt vara hemma hos älsklingen igen.. saknat han skit mkt..

faan hanna jag hade as kul bara så du vet får göra om det nån gång igen =)älskar dej gumman¨

image27
                              här var vi=) den 16/6-2007

image28

              jag o hanna på cafe opra.. en kille som tog kortet. =)

sthlm

idag eller snart så åker jag till sthlm sitte å väntar på min mamma å moster.. så åker vi iväg.. sen släpper dom av mej vid gullmans nåt sånt. å där hämtar hanna mej.,=) ihihihi

idag har jag jobbat tills nu då.. har varit en rätt lung dag men dagen har gått jätte fort hihi tur det..  pratade med älskling vid runt halv 10 han sa att det var svin kallt i natt så dom åker nog redan hem lördag kväll för han e trött å så nu å det förstår jag men så e det om man vill åka iväg varje år till hulsfred.. han har ju valt det hihii =)

nu får tiden ticka mkt fort så kl kan vara 20:00 hihihi dåååååå e det partyyyyyyyyyyyyyy


syns snart gumman pusssar




P.S Älskar dej matte önskade du var hemma saknar dej förbannat mkt nu... pussar på dej älsklingimage26


En dag kvar

Nu så sover jag bara en natt till själv sen så åker jag till sthlm e där till söndag ska bli gott shoppa supa å ha kul helt enkelt. ihihi..

jaja just nu så lagar jag mat gör en fisksoppa med potatis å lök å paprika hihii mums den e gå å den e smidig..

ja så har jag städat me. men har endå två rum kvar för jag stack till stan en sväng igen hämtade ennu mer kataloger på förlovnings ringar *ler*

jaaa e sååå surt att det blåser ute mmm vill inte sluta blåsa nuuuu.. hoppas att det e bättre väder imon skulle vara bra hihihi..


Sen idag sååå fyller min kära Pappa år grattis pappa på din dag hihhi... älskar dej pappa min... o mamma me sååå klart..


neee fan måste kolla maten..
hej hej


Älskar dej matte kom hem nu vill pussa på dej..

pussssssssssssssar på errrrrrrrrr

Ensam

nu e man ensamavargen ahahah min kära pojke har åkt till hultsfred idag så han kommer hem på söndag...
sen på fredag så åker jag till sthlm så mkt själv får jag ej vara *tsss*

idag har jag jobbat till ca halv 4 sen stack jag å tränade sen efter där så gick jag till smycka Guld titta på en förlovnings ring till mej å kära gullet.. för vi ska förlova oss *ler*över lycklig* vet inte hur jag ska säga detta men jag  e så glad äntligen hihihi.......................

så jag har kollat lite på ringar på nätet å så. ska ner imon me å kolla lite mera.. hihiihi

nu så packar jag lite in för fredag faaan har redan tryckt ner två kjolar vet inte vad jag ska ha för kläder med mej Hjälp mej för faaan snälla hmmm daaaaaah mogo e jag fan med


mmm det e rätt tyst här hemma e bara jag å min lilla hamster *ler* han e sååå söt hihi

jajamen nu så e det inte långt kvar hanna tills jag kommer å gör sthlm osäker haahahahah

nu har jag skrivit lite iallafalll duger det hanna =)?

P.S Saknar min sötis redan har ingen krama med ju hmmmm älskar dej gullet

utråkad

har inget att göra så hittade jag han

visst e han porrig *grrr*ler*

image25

detta e en 10p av mej =)



pusssssssssssssssssar på er


Hot

faan idag är det varmt me ju.. har varit hos tandläkan idag usch vcad dyrt det blev 1400 gick det på ca för laga hål å en undersökning.. nu ska jag inte gå på över ett halv år skönt det.. hihi..

var å kollade upp min leverfläck som jag har på halsen. den var ingen fara med det e bara mitt tunga halsband som ligger imot det å irretera det.. men hon sa att det e inte dumt att bort den så det ska jag göra efter sommaren. för man får inte sola annars.. ..

sen åkte jag å tränade med fia.. i denna heta varmen usch det var svettit.. å sen åkte jag hem en till mamma o pappa.. skit i att jag hade flour käkade mat endå fast jag inte fick äta på två timmar jag var as hungrig ju. var tvungen hihiih..

nu så e det bara 4 dagar kvar till resan bär av till sthlm.. hihi.. längtar å jag längtar. hihih... ska packa lite i veckan får börja på onsdag.. sen måste allt vara färdig på torsdag.. sen åker jag derikt efter jobbet..


Jag hoppas att det gick bra på utbildningen idag gumman... tänkte på det idag.. =)

nee usch vet inte vad jag ska skriva mera nu..

Älskar min kära mathias du e verkligen helt underbar.. kyssar från din sambo..

sen hanna du e helt underbar kompis kan verkligen prata med dej om allt älskar dej baby.. pussar

image23


image24

Helg

ja hanna ville att jag skulle upptatera mej lite jag visst lite seg...
Har jobbat helgen nu...
var ledig i torsdaf o fredag för syrran tog ju stundeten då ju... fy faaaaaan vad varmt det var att stå där å vänta det var sjukt varmt alltså..

sen så var vi ute hos mamma i lördag å käkade å sååå var mysigt,..  å kul me träffade kusinen fråns kalsborg å så..  så man var hemma lite sent men det var  bara palla säg upp sen på morgonen fast man ville ligga kvar i en skön säng...

sen har matte fått ett spel,... vet ej vad det e med han men om två veckor märker vi om man e mer lycklig eller inte hihihi*ler* får ni gissa vad det är hahah..

Nu e man hemma slutade jobba nyss gott det e ledig imon swka träna å sååå.. å gå till den där förbannade tandläkan igeeeeeennn.. orka mogo liksom.. hmmm..

nu e det bara 5dagar kvar till man avförde till sthlm hoppas det e bra väder bara men det tror jag som det e jag som ska åka till sthlm så blir det fint eller?? hihiih

Jaaa vet inte vad jag ska skriva mer.
Älskar dej Hanna

och älskar min kära underbara pojkvän/sambo mathias du e mitt allt.. kyssarimage22

Tränat *wow*

Idag stack jag å tränade med fia.. vi körde 30min kondis innan det var rätt bra men faan vad trött man blir...
sen så körde vi armar o mage o rygg me känner mej stolt.. men jag tränade bara kondis i lördags orkade inte mer.. hade bara lust me det i lördags ahahha....

för sen skulle vi ut å äta midda med mamma o pappa å lilla syrran me iih. hade det bra. faan vad mat e dyrt ute.. shit gick åt 1800kr för fyra pes. det e ju sjukt men så e det.....

idag har det varit en sådär dag man inte orkade med nåt på jobbet.. allt var tråkigt. jag var så trött å seg så jag visste inte vad jag ska skulle göra.. blev irreterad för det minsta lilla hahha... men dagen gick fort som tur det...

imon ska man ut å äta med jobbet har par st som har fyllt 50år ska fira dom ska bli kul komma ut lite med alla arbetskamrater en  att bara ses på jobbet. e lite surt....

11dagar kvar tills jag kommer till dej hanna =) det du inte långt nu går det fort. =)

Faan jag har bränt mej i ansiktet igår.. usch det e jobbigt det svider idag juuuuuuu.. varför varför bränar man säg sååå... var hemma hos mamma o pappa å solade ahhha mkt skönar dom har liksom mer ut rymme om man säger större altan å allt en annan har bara en liten balkong där kan man ju inte lägga säg på,, då blir det gallet. ahahah...

neeee fan nu börjar snart ett pogram.. ska väcka min kära pojk me han har ju somnat han snakar hör jag*ler*

Pussss på er...
kyssa på dej mathias. lova yaa 4 ever du e bara min....

image21

Balen

igår så var jag såg på Balen syrran gick ju igen.. fast i år e det hennes bal ialalfall. hahahh.. hon såg jätte bra ut syrran hon hade sminkat säg själv hon e så duktig på det *fusk*

idag e man ledig sååååå skönt e iallafall lång ledig... så ikväll blir det lungt ska ner å äta hos svärmor å sen...
imon ska jag ut å äta midda med mamma o pappa o syrran fira deras bröllops dag ska bli kul. =)

Ja Hanna satt tänkte på det e inte långt kvar nu e denna helgen å en helg till sen så e det sthlm som gällerhaha =)

sen helgen efter där åker jag till värmland med min kära underbara pojkvän...

usch har ont i huvudet mm kan beror på att jag har ej ätit nå en.. hmm fy på mej..  ska kanske göra det... e nog en bra ide..
image19

Jag o min syrra e inte lika varandra tycker iallafall jag =) hahahah

image20

RSS 2.0