Ny klippt

Idag så vaknade Miranda först kl 06.15 ca fick lite mat.. sen somnade hon om vaknade kl 08.20 vi gick upp jag gjorde gröt till henne.. sen fixade jag frukost till mej..

sen stack vi iväg o handlade lite som han med blöjerna e sjuk än så vi fick köpa på ica maxi igen. hoppas han blir frisk snart.. 

Sen kom cilla upp och klippte mej tack vännen var snällt så nu har jag klippt av en bra bit på hårtet oj oj det känns.. sen såå kom lilla kattis upp till mej och hälsade på tack för besöket var snällt. hon pratade om resan til sthlm i helgen hon gjorde. mm en lite vilding ahahha :) det hörde att hon hade kul å det e viktigt.

sen sa hon att skulle titta på en lägenhet i veckan på dalvik i höghuset gud så kul snacka om vi komma hänga på varandra :) kul att en sån nära vän ska flytta hit :)


Ja nu under kvällen har jag ej gjort mkt kolla klart på säsong 3 på The Oc måste köpa den sista måste måste :) sen har jag alla :) iihihi..

På fredag nu den 4/6 så tar mattes kusin studenten så då blir det student midda sen veckan efter e det min kusin. mkt nu i juni mån, syrran stick me nu till utlanda hmm kommer sakna syrran :)

Snart får man börja med en lite lista vad jag önskar mej hohhi mest present kort på IKEA vill jag ha :)

sen en den del porslin man vill ha på ikea också hihi e en del hiihi :)






domma stolarna vill ja ha och ett snyggt bord :)

kostar vara på topp man kan ju önskar man få en del av det en massa presentkort.. :)

På morsdag så var vi ute och åt midda påå en fin resturang jag o Miranda mamma o pappa o syrran och farmor,farfar det var mkt trevligt och mysigt :) Matte firade sin mamma det var lungt jag överlevede det me hihi :)  Av matte o Miranda fick jag Fina bodanova glas tack mina älsklingar så fint var det :) älskar er.


Miranda på resturang :) sharmtrollet :)



pappa o dotter skulle på fotbollsmatch:)



galna moster *skrattar*


tisdag och det regnar

Hmm Man vaknar upp till en grå mulen dag fy vad tråkigt.. Sen var dotter morgon pigg idag hon vaknade lite efter 06.00 jag gick upp sa nähe du sov en stund till för det ska jag *ler* hon sa inget hon var så tyst i sin säng lekte lite :) sen kl 07.30 gick jag upp var så mörkt ute tråkigt.. tänkte jaha vad ska man göra denna dagen då, fundera på rensa gå igenom Mirandas kläder lite.. sen la i en tvätt marskin me.. för hon har somnat nu i sin säng kan man fixa lite innan hon vaknar igen.. se sen om man kommer ut en sväng i detta tråkiga väder iallafall en lite tur våre bra..

Denna veckan så e matte i värnamo det e skönt att han kommer hem på kvällarna, :) kan man göra lite annat blir man inte så låst, kan man springa ut med soper det e bara en stor grej annars måste man göra det på dagen när man ska ut å gå allt får man inte me sig man får verkligen planera när man är själv.. :)

På fredag så e det Jönköpings marknad, det ska jag gå på har jag sagt finns nog mkt att fynda :) hihi..

Förra fredag så shoppade jag ett par leggings på strazz heter den butiken, dom var hur goa som helst att ha på sig var sådär korta köpte jag.. alla legging man köper på gina eller HM går fan sönder efter ett par tvättar, nuy köpte jag lite bättre leggings hoppas jag hon sa det i butiken e iallafall att dom e jättebra.. hmm det märker vi..

se köpte jag ett linne på Lindex me det var det jag hade shoppat förra veckan nu får vi ta det lilla lunga med handlande pengar måste räcka me ju.. :)

Igår så beställde jag den 3:de säsongen av The Oc hiihi ska ha alla i orginal och sen One Three Hill me det önskar jag me när jag fyller år kom på det e en del man önskar sig hiihih e faktiskt inte så långt kvar tiden går fort tänk på det *ler*

kommer snart e lista på det jag önskar mej hihi :) stackars matte hahaha


Längtar tills den kommer :) e bara en säsong till att beställa sen har jag alla :) gott




shoppade detta linne på Lindex :)



Här e min lilla tjockis e lite busig denna dagen :)

BVC

Idag så var min dotter väldigt morgon piggewr hon vaknade halv 7 jag bara ööö nee du får sova en halv timme till å det gjorde vi eller hon pratade för sig själv jag halv sov. sen gick vi upp sen gjorde jag gröt till henne då hmm en seg morgon kände jag.......

sen kl 10.10 började vi vandra mot BVC hon skulle få sin spruta nr 2 idag usch usch inget kul alls.. men det gick bra endå...  idag vägde hon 7630gram o 67.5cm lång :) växer o växer :) stor tjej nu...

sen gick till hennes farmor en stund tog en kopp kaffe :) det satt inte fel det var behövligt jag e rätt seg idag när hon vaknade så tidigt hon brukar sova till 8 tiden :) men så e det ibland.....

sen gick vi hem ja la henne i sängen för hon var så trötter hon somnade rätt fort... 


Jo i tisdag så var jag o Miranda hälsade på hennes mormor o morfar då skulle Miranda testa deras jacuzzi det var kul tyckte hon om att bada i :) härligt....

igår hälsade vi på Emma o Kevin som e knappt 2veckor gammal oj oj... såå liten å söt..



vi badar :)



här har hon somnat mysigt




här så sitter jag i min matstol :) har precis ätit gröt :) mamma ska bara ta kort på mej förstår inte det :)


shoppat

Idag så vaknade först Miranda vid kl var väl 06.15 då fick hon mat för första gången sover hela nätter så skönt. sen somnade hon om vaknade halv 9 eller nåt skönt :) 

Vi gick upp jag gjorde lite gröt åt henne, sen gjorde jag frukost till mej, sen gjorde jag iordning mej sen fixade jag iordning Miranda..

sen tog vi bussen ner till stan träffade kattis vid elva.. vi skulle shoppa åt en kompis om fick barn för två veckor sen en son som heter kevin.. då handlade vi åt han :) sen kunde jag inte låta bli shoppa en sommar kläning till Miranda den var sååååååå söt :) hihihi

sen gick vi til Gina tittade lite och jag hittade en själv en sommar tunika köpa den var värd det:)

sen gick vi å tog oss en lång fika :) smarit .. 

sen besökte vi miranda farmor o farfar en stund sen åkte vi iväg till ica maxi. hiihihi den var den dagen detta  nu sover hon så gott i sin säng.. sen kl 8 härligt..

I fredag kom dom ju hem från cran canarie fick ju stanna extra länge pga av askmolnet hihihi.. hon hade shoppat lite till Miranda lite linne i leggings å skor å sånt jag fick en snygg svar väska :)




Köpt på Gina tricot för 149kr :)




fick hon av sin farmor



denna kepsen fick hon me.

jaa nää ska kolla klart på djävulskt rallyt ahaha på kanal 5

Bio

Igår så var jag o matte På Bio var barnfira såå skönt fast det kändes konstigt hmm. men skönt vara ute en sväng... Jo Mormor o morfar var barnvakt åt Miranda, kul som dom bor i habo så e det inte så lätt att hafa dom snabbt men, jag frågade snällt mamma o pappa dom ville roligt för dom me ju träffa henne den lilla busingen :)

Vi såg Robin Hood filmen den var grymt bra jag tyckte om det e ju mkt krig krig i den trodde dock att jag skulle tycka den var sådär men den var väldigt bra för min del :)

Sen efter bio så stannade vi en halv timme extra på stan o jag tog en kaffe matte tog en öl :) var härligt bara jag o han:)

Idag så har vi vandrat på A6 lite var på Ikea o shoppade små saker:) sen så gick vi ner till stan.. och strax ska vi grilla lite.. svärföräldrarna är ju på gång hem dom kunde flyga hem idag, dom fick ju 4extra dagar pga av askmolnet hihih.. dom blev fast där nere skulle dock kommit hem i tisdag men det drabbade inte dom såååå jätte mkt dom som älskar var på cran canaria *ler*

En kompis till Mig emma heter hon för en vecka sen fick hon en son som heter kevin så gullig e han, ska hälsa på dom på onsdag nu ta mkt kort såååå kul.. Känns konstigt att ens varit så liten tycker Miranda e stor nu hon växer o växer oj oj tiden går alldeles för fort här..


sötis:)

Banken

Idag e det en härlig morgon vaknade kl 7.00 idag eller min underbara dotter gjorde det jag vaknade av att nog tjötade som f*n i sängen tänke drömer jag eller tittade upp låg hon där o skrattade:) skit unge :)

Idag ska ner till banken ha sånt där möte om sparade till man gått i Pant *ler* hihi kan inte så mkt om det men man kan ju iallafall spara 100kr tills o börja me så får man öka sen ju.. :)

men som man säger att man har sitt spar konto som jag spara 500kr varje mån men det hjälper ju inte tills man gått i pant precis, dom pengarna lär ju gå upp o ner hela tiden..  :)

Igår var en trevlig dag kl halv 11 hämtade sandra o lilla Tilda oss :) vi åkte ut o hälsade på Camilla o hennes 1mån gammla bebis kevin såå söt oj oj  Tilda 10mån Miranda 5mån snart då lilla Kevin 1mån vilka åldrar ahhaha kul.
Men trevligt hade vi allafall. jag hade bakat apelsin muffins o chesscake som jag tog med ut :) mums det var godkänt från alla underbara vännern :) kul.   sen så åkte vi hemåt runt två tiden för sandra skulle jobba extra ikväll.  en annan skulle hem fixa för kattis skulle komma förbi me så skulle vi käka lite :)

Igår var en väldigt trevlig dag o tiden gick fort det e skönt det... 

jag har hittade en sommar låt som kommer nog gå mkt i sommar antar jag :) jag tycker den e bra...








Roll Deep- Good time dock e inte video blev bara fel hela tiden.. får nöja sig med låten jag gillar den grymt mkt :)

en härlig helg

I lördag så var jag och familjen uppe på A6 en sväng shoppade lite ihihih..

jag köpte en jacka som var rea på kostade 500kr hade kostat 1000kr var bra att den var rea på en everlast jacka/vind ;) svart köpte jag e så nöjd me den..

sen shoppade jag ett par adidas skor för 390kr var rea på dom me oj oj bara rea *skrattar* e värld detta köp till mej behövde nya skor o jacka :)

sen på kvällen kollade vi på tv å myste lite gick ju den nya med stefan o krister på tv4 hihi sådär bra var den man skrattade lite iallafall. sen började jag o bli väldigt trött höll på somna ett antal gånget  till slut kl halv elva så gick jag in o la mej o matte me han däckade dock före mej.. sen somnade jag och Miranda vaknade vid halv 6 ville ha mat :) duktig tjej som sover hela nätter :)

Idag söndag så åkte vi till MediaMarket å kollade på en video kamra för 999kr som var en kampanj på :) den köpte vi en lite smidig sak.. kul att ha nu när hon börja göra en massa saker.. :)

sen gick vi till 1klass o kollade lite sen gick vi till babyproffsen där köpte jag en ny skötvätska :) men andra var så risig å söndrig.. hmmm...

sen gick vi till Jula där köpte matte en ny grill som vi kan ha på balkongen :) jaha det var den dagen, var ju en tripp på solåsencentrum bland buktiker som annars inte gå i så ofta, rusta o 1klass o babyproffsen o jula var trevligt.. träffade på mamma o pappa me :)

Oj oj snart e det morsdag me mm måste fundera ut nåt till mammsen o nåt till mej kanske ( ääälllskling ) hihihii

skulle bakat muffins men kom dock ej så långt får göra det imon o min cesscak me ska ta me den till camilla på tisdag :) hälsa på kevin o camilla jag o sandra o tilda, Miranda :) kul





mina skor :)


Min nya skötvätska :) gröööööön så nice



kolla in mej :)


denna jackan köpte jag för 500kr :) så snygg e den :)

Nepps ska kolla på tv nu kanal 5


Återbesök

Idag ska jag o Miranda till farbror dokorn på ett återbesök för kolla hennes öron o hals..  Det som man fick krusa till sig för en extra koll så det se bra ut, denna sjukvård alltså man kan bli knäpp, tycker inte att dom ska ta in en när ett litet barn e sjukt, jag var så arg, dom kommer idag för höra att det e dåligt att man inte få komma in det kan jag lova att dom för höra e ju helt sjukt.. usch usch fy skäms på dom.... 

En så länge e inte denna dagen planerat så, kanske gå ner till stan lite iallafall å kolla läget, handla lite me på ica i stan ska baka apelsin muffins sen tänkte jag, sen ska jag baka en cheescak me till på tisdag nästa vecka när jag o sandra o tilda o lilla Miranda ska hälsa på camilla å hennes son kevin :)

upptatera sen om hur det gått hos farbror dokorn.. :)





tooooorrsdag

japps idag e det visst torsdag hmm denna veckan har gått rätt fort..

Idag så har Helena o hennes dotter Ebba varit på besök, vi gick ut å gick en sväng gick ner till statsparken å sen upp igen i dessa jobbiga backar ahhaha:) sen så gick vi upp en stund å tjatade lite.. Lilla Ebba blivit stor hon me nu hon e 2mån tiden går fort..

Idag så kom matte hem skönt att han e hemma nu, ibland så saknar man nån här hemma blir så tomt på dagarna o nätterna men nu så finns han jämte mej i natt skönt..

imon så ska jag o miranda till hälsan 2 o göra ett återbesök på henne som jag fick krusa till mej för dom ska kolla hennes öron o hals.. se om det e oki.. hoppas det... sen blir det inte så mkt mera tror jag kommer säkert gå mot stan om vädret till låter det hoppas det slipper åka buss. e gått gå till stan e ju inte så jätte lång från hälsan o till stan :)

nepps lägga sig i soffan o slappa :)

kramis på er


onsdag

Idag så har jag inte gjort så mkt plockat å fixat lite tvättat typ 3 marskiner.

Hälsat på jobbet idag, för camilla skulle komma förbi å hälsa på med sin lilla sån kevin som e 1mån e så söt. han var ju 1mån förtidigt född me men grymt lite å gullig var han.. men var störst hhihi :) men det var kul å tjöta me alla.. men kan ju säga att man längtar inte tillbaka till jobbet just nu det e väldigt skönt att gå hemma :)

Idag har det varit så fint väder skönt var ute en sväng idag me härligt igår gick du inte vara ute ens..

fick ta igen det idag istället :) Imon så kommer matte hem skönt, han ska till väranmo istället på fredag, det skönt att han sover hemma på natten iallafall även han e borta hela fredagen men så e det, det e bara skönt att han har jobb nu..  Även om det e dumt komma in i mitten av månanden sådär så han fick ju bara en halv lön å det känns. alla han pengar slut nu som det kostar ligga ut*suck* sånt e jobbigt men man får tänka det posetiva att nästa lön e heltidslön å det e mkt mer :) längtar ditt slippe tänka på om man klara sig denna månanden..

Imon så kommer Helena o lilla Ebba på besök ska bli trevligt.. vi ska ut gå lite tänkte att skulle gå ner till statsparken en sväng hoppas att vädret e bra :) *håller tummarna*

Kom på för en stund sen att det inte sååå långt kvar tills man fyller år *oj oj oj* gammal *ajhahahaha* längtar så man får öppna paket *ler* roligt* då e miranda 6mån sjukt ju. tiden går såååå fort e nästa lite för fort ibland ju...

nee ska titta klart på grey´s Antonemy nu på kanal 5 :)


Kram på er alla


skit väder

I natt så åkte matte till uppsala kommer hem på fredag, dock så var miranda sådär i natt hon hostade som f*n kan ju säga inget kul at höra låter så otäckt me ju.. men tog upp henne byte blöja tryckte in en alvedon en såndär sup, sen matade jag henne sen efter en timme så somnade hon iallafall :) skönt det..

idag har jag inte gjort alls mkt städat av lite sen blev det för tråkigt åkte ner till stan för köpa mer alvedon till miranda skulle gå till servera för kolla min servis somjag samlar på för den ska ju ut gå såååååå tråkigt väl man har börjat på nåt.. men det pissade verkligen regn i backen så jag tog första bästa bussen hem för helt dygnsur suck..

sen kom kattis vid halv 5 ca vi tjötade lite hon åkte för en stund sen ska kolla på 112 som början nu på kanal4pluss kl 20.00 hihi..

kan ju bara säga denna dagen har gått grymt sagta, är det pga vädret hmm tror jag.. önskar det blir fint imon så man kan gå ut å gå en bra stund.. annars får man myror i benen.. hihihi.. ska hälsa på jobbet imorgon me :)



kramis på er



härlig söndag

Idag så vaknade Miranda 9.40 sov morgon jaa tack , hon e så duktig nu hon sover hela nätter utan att äta, brukar vakna vid 06.00 å äta lite sen somnar hon om igen :)

Ihelgen har det varit lungt, vi har varit hemma bara, kollade på pang pang från våran balkong man såg hur bra som helst, sen i lördag så var på A6 en sväng bytte in en av dop presenterna fick av syrran tog en sparbössa istället som ett slott :) iihi.. sen så käkade vi lite god mat på kväll hade familje mys.. kollade på göta kanal 2 som gick på tv4plus :) den e rolig :9 "skit på dej" tycker det så klock rent *hahah*


Idag så har vi varit ute å gått i det härliga vädret gick ner till statsparken å köpte e glas sen satt vi oss vi utsikten där nere i solen :) sen gick vi uppåt igen var ute en timme i fina vädret var hur gått som helst :)

sen så har tvättat en maskin tvätt det behövs :) han måste rena kläder när han åker till uppsala på tisdag..

Snart ska jag å fia ut å gå runt munksjön en sväng :)

kommer lite kort från
andreas födelsedag som ska lägga ut, sen i helgen har jag vi fotat den lilla prinsessan Miranda :)

nu e det ny vecka som kommer har lite att göra skönt det :)



Andreas fyller 19år hmm e bara 1år kvar till systemet*asg*



jenny o lilla kussen eddie :)



Kusinerna Agnes o ellen:)



våran sötis



tittta på mej vaaa :)


RSS 2.0