Måndag morgon

Ja idag så vaknade Miranda första gången 06.40 ååå jag var så seg i kroppen orkade verkligen inte gå upp å göra välling men det var bara palla sig upp.. sen när hon åt färdigt så bara vred hon på sig somnade om trodde ja jag hmmm nää hörde henne igen sen efter en halv timme eller nåt började hon prata som bara den i sin säng, då gick jag in till henne å tog upp henne å sin nalle å la henne mellan oss jag var så seg så jag verkligen orkade inte gå upp å göra nåt..

så hon busade mellan oss lite. höll på somna hon låg så stilla så.. men inte sven icke.. efter en stund typ runt 08.00 såå gick vi upp vi gjorde frukost till mig miranda hjälpte till ahhaha stöka ner köket då alltså *skrattar*

sen så fick hon sin gröt runt halv 10 å jag tog en kopp kaffe :) det var behövligt e det nog hela dagen*hahah*

Jaa sen deckade miranda vid halv 11 i sin säng hon var trötter så hon sover än å det e 1timme sen hon somnade..

snart så ska jag å syrran dra å träna me.. härligt å riktigt gott vara igång..........


igår (söndag) så jobbade jag extra från 7.30-13.00 :) bra pengar:) ahhaha..

Idag måndag e man ledig hahah.. har ringt csn me beslutet tar när som helst typ imon eller idag hoppas jag vill vill ha pengarna i tid ju men men nån dag spelar ej roll men endå.. det e viktigt ju.. för mig iallafall. jag  e någa med räkningar..


nästa lördag funderar vi stå på loppis sälja lite böcker å kläder :) yeeeaaah

sen ska vi på dop me mattes syster fick ju en flicka i agu förra året hon ska döpas nu.. :)


näää ska fixa till lite här hemma hmm Miranda har lagt ut alla mina tvättade kläder ur tvättkorgen å lagt det i sitt rum *hmmmmm* BUSE



jag i morse *hahahaha*


japps träning på schemat idag *hahhaha*

Äntligen fredag

japps nu e det fredag, Miranda vaknade till vid 4 tiden ville ha välling å det fick hon en annan var dötts trötter, sen somnade hon om så gott och vaknade vid halv 8 ville gå upp... en annan hade svårt å somna om sen jag bara vred o vändre på mej stå sett sen somnade man nog till men inte märker det så..

idag så har jag skolan, idag ska vi få vårat schema å alla mina böcker har kommit som jag har beställt så man e typ 1700kr fattigare ahhaha. men men får hoppas att csn igår igenom nästa vecka orkar inte ha strul med pengar man mår så dåligt inom bord då, man e rädd att inte alllt blir betalt derikt, som hyra å räkningar.

men det löser sig alltid som man säger...

jo fick min tre räkning det var hög hihi det inte varit så hög på flera årför mig.. 585kr ca, det beror på att man har sms biljett till bussen det koster ju 25kr på sms avgift det tänker man inte på men det e smidigt om man inget löst ha på sig om man ska åka buss hela familjen eller jag till skolan tex hmm..

jaja...  man får ta det..

måste boka tid å kolla min syn så jag kan köpa linser igen man måste göra en synundersökning 1gång per år annars får man inte köpa ut sina linser. hmm surt men det e rätt bra, men dock e det dyrt kolla synen men man får ta det, det e fan dyra gå till tandläkan *hahahahahahh* jag bokade om min tid *ler*

nepps ska göra mig iordning ska ut å gå en sväng det verkar skönt ute idag solen skiner ju :) härligt.. :)


sån träningsvärk

Japps igår så började jag skolan var rätt kul vara i en skola så, men dock kände jag som jag var ensam svensk men jag hittade en person som jag kände innan hihihi gött det..

sen efter skolan åkte jag hem byte om snabbt å sen drog jag o syrran till gymet vi hade bokat pass skivstång/kondition oj oj oj idag så har jag sån träningsvärk i benen så jag vet inte vad jag heter snart hmmmmmm. men men det betyder att man gör nåt iallafall ahahahh

idag så har vi tagit det lungt här hemma miranda vaknade i natt vid 01.00 var lite lessen. jag vet att det e den 8:e tanden e på gång i nedre käken.. så idag så fick jag se att det gott igenom.. så jag förståg att hon vaknade å var lessen..

sen somnade hon om eftern några min. sen vaknade hon vid 06.20 ca fick hon välling å somnade om så gott så.. vaknade vid 8.30 nästa gång:)

vi gick upp gjorde frukost till oss.. sen busade miranda gick runt å dansade loss lite till nyheterna på tv förståg inte det ahahah såg så roligt ut.. sen så lekte vi lite med hennes nalle och kaste lite boll...

sen var vi ute en sväng vi följde mirandas farmor ner till förskringskassan en sväng.. och miranda lekte en vatten pöl sen när vi kom hem hon orkade inte sitta kvar i vagen hmm buse..

Jaa imon ska jag jobba och på söndag me :) extra pengar :)
sen har jag beställt böcker me :) hihihi. till skolan så dom kommer väl snart..

där går ju bara 1400kr ca om inte lete mer. :)


nallen vi busade med i morse :)



sitter å kollar på mora träsk men gick mer runt å dansade sen



ja som ni ser å glider hon ner längre ner :)

skola

Jajamen imon så börja jag skolan ska bli kul e lite pirrigt hiihih men det ska bli spännande se hur det är...

jag vill verkligen läsa vidare i framtiden å göra nåt å verkligen bli nåt en bara undersköterska.. bli nåt större... :) om man kan det hmmm..

men iallafall jag ska läsa 5st ämnen på 100% så jag e tjänstledig från mitt jobb o jag tar csn det tog imot ta sånt lån men man måste för kunna leva å vill göra nåt.. så enkelt e det ju.

jag tycker det ska bli kul för en gångs skull å gå i skolan. hatade skolan innan man behövde nog vara i från det ett tag iallafall för mej..

imon så har vi träningen me kl 17.30 jag å syrran:) yeeaaah


har en tandläkar tid den 1feb ska avboka den har inte råd så måste köra en linsundersökning först det e nr 1 sen får jag ta tandläkan.. var ju fan inte länge sen jag var där i sep mån nåt mmm dom kunde vänta några mån till innan dom skickade ut en tid till en. men men den ska bort nu iallafalll.

idag så har miranda mormor o morfar o moster varit inne hos oss på ett besök dom hade fika med sig semler så blev det kaffe på det, det var inte dumt.. :) man tackar
och miranda blir glad som vanligt när dom kommer på besök.. :)

nu har hon badat och nu sover hon så gott:)




Julen ut nu

Idag så vaknade miranda kl 08.00 vi gick upp å åt lite frukost hon och jag hennes pappa var kvar i sängen han tog henne tidigare imorse :)

Sen gick vi ut å gick en sväng hon somnade självklart i vagen :) sen gick vi köpte lite fika på konsum som det finns nåt speciellt där näää men lite finns det...

sen gick vi till miranda farmor och fikade en sväng om ;) sen gick ví hem


jaaa nr vi kom skulle lilla skiten miranda äta mat, fick äta lite själv ahhahaha så kul..
sen la jag henne i sängen hon somnade derikt.. och då började vi städa alla julsaker skönt nu kommer våren in i lägenheten:) 

Snart ska vi äta mat jag o matte, sen ska jag åka träna med syrran på friskis igen var där i måndag också, köpte ett årskort :)

har träningsvärk sen dess dock men det försvinner nog snart :/


imon ska jag jobba extra på junedhal... har jobbat på dalvik måndag o tisdag, sen junedhal på torsdag..

nääää dra mej nu



söndag

Ja idag så vaknade Miranda kl 8.30 första gången :) man tackar så mkt, så vi gick upp så fick hon lite välling och jag gjorde frukst till mig. :)

sen så busade vi lite jag jagade henne över hela lägenheten kändes det som. hiih.. efter en typ 2min så satt hon sig bara ner å tittade hihi.. tog sin leksaks mobil å började pilla på den då kunde jag sätta mig ner me å ta det lungt :)


Sen så la vi henne stund hon sov 1½tímme.. sen så kom hennes mormor morfar in en sväng :) då busade hon igen stolle fisen:)

helt uppe i varv var hon när dom kom hon sprang runt o runt tog mormor i handen skulle gå in i alla rum å vissa hmm knäppisen..

sen tog vi en fika :)  matte hade köpt lite fika på dyra konsum ahhahha

sen la vi miranda igen hon var trötter efter all bus med mormor morfar :)  hon sover en 1timme har hon sovit nu ca se hur länge hon ska gosa med kudden :)

e lungt o tyst nu när hon sover man får ta vara på den tiden:)

Imon så e det måndag igen, då ska jag jobba extra då e jag på dalvik denna gången..  denna veckan så e matte pappa ledig :)

å jag ska jobba hade jag tänkt. :)

det jag får :)

men hade tänkt vara ledig fredag iallafall. :) för då har jag tvätt :) hmm igen åå tråkigt tvätt å tvätt men men så e det ju

ska lägga ut lite kläder på blocket tänkte jag. ska sälja lite har så mkt hemma i kartonger e fullt i källan.. men allt säljer jag inte bara lite av det,det som jag inte vill spara så :) man behöver inte spara på allt.



så mysigt :) tycker om att pussa pappa



lite mys:) på en fredag :)


lördags mys

Idag så vaknade Miranda först kl 06.00 ca sen somnade hon om så gott, sen vaknade hon kl 09.00 så gott så gott ihii. sen åt vi lite frukost å jag tog kaffe å smörgås.. sen fixade vi till oss åkte till torget en sväng.

sen så åkte vi hem för vi hade tvättstugan idag från 12.00-22.00 bokar ihop med svärmor.. :)


jaa sen så plockade vi ner julgranen för denna gånge....  sen så städade jag lite men ska fixa mer imon, orkade inte alllt idag.. fick en ryck att göra  min gadrob mitt i allt me.. så e det hihi.


Sen så ska jag köpa mitt gym kort nu på måndag eller tisdag se vilken dag det blir.. har en underbar pappa som betalade det så länge tack pappa du e bäst känns hemskt å fråga när man e stor tjej kan betala själv.. men men han e så snäll så :)


nu ska jag ta ett glas vin o sitta i soffan ta det lungt. :) dotter sover så gott nu :)


torsdag

Jaa nu e det torsdag kväll snart iallafall se ut som det är kväll när man tittar ut kl e väl runt 16.40 ca hmm. mörkt..


idag så vaknade miranda kl 10.00 hmm sov länge idag. fast hon vaknade först kl 05.00 ca fick hon sin välling å sen somnade hon om igen då vaknade hon kl 10.00 sen då åt vi frukost lite, sen klädde vi på oss alla kläder å gick ut å åkte pulka och jag tog min snowbord å testade åka lite, var ett tag sen nu när jag åkte på den det kändes i vaderna när man gick hemåt hmmmmm jobbigt...


sen så lagade vi lite mat under tiden miranda sov, idag så fick alla pannbiff sås å potatis å det åt miranda me det tyckte hon var gott, sen satt hon åt lite själv var rolig syn se e verkligen dyga ner med skeden å talriken å sen in i munnen det kan vara nån som tar maten ifrån henne hihihi..


sen har i tagit det lungt hela dage, skönt det, det behövs imon så väntas det arbete på dalvik. :)


Tisdag

I går kväll när man skulle lägga sig runt halv 11 så tittade man ut då snöade så det har hållt på hela natten verkar det som... för det snöade sen runt 9 tiden när jag matade miranda.. snö har vi gått om nu iallafall så vi ska ju inte klaga :) hihihi

vad händer idag ja du ingen anning få se vad jag gör, ska kanske ner till stan å kolla upp min BH som skulle köpa på annandagen men dom fick inte bort larmet dom skulel ha ringt mej men inte gjort e lite nyfiken :)

sen vet jag inte vad det blir mer hmmm.. ibland e man tomt i huvudet vad man ska hitta på...

joo det e hockey ikväll me :) dom spelar mot färjestad... :)



Måndag igen

Jaa veckorna går verkligen fort idag  e det måndag igen, och jag har jobbat extra idag på .junedhals hemtjänst, började 7.15 skulle sluta typ 11.00 men jag erbjöd mej att hjälpa dom att flytta som dom skulle flytta från sin gammla lokal till en ny lokal.... och chefen ville verkligen att jag skulle hjälpa till, för all hjälp behövs sa hon, ja det klart jag gör det sa jag tíll henne. å det fixade vi, jag fia körde lite saker till sortegården, som inte behövdes i den nya lokalen...sen så jaa vad gjorde vi mer packade upp all skit som finns hmmm.... det var kul hjälpa till iallafall.. 

För min dotter e ju endå i Habo så jag had e inget att passa hemma, dock kunde jag sova en stund men vad fan det får jag göra en annan dag det e bättre å hjälpa till dom i gruppen och packa upp all skit som finns i låder...  nu e jag ledig hela veckan sen jobbar jag på fredag igen.. fast då e jag på dalvik å jobbar...


Just nu så väntar jag på gubben ska kommma hem från jobbet han slutar kl 16.00 ska göra lite mat till han hihihi,,, eller till oss, just nu dricker jag kaffe det e behövligt idag kanjag lova. när man e barn ledig varför sover man så dåligt då.*suck* förstår inte det.. men men så e det... 


neee ska sluta nu, måste börja med maten  :) 

 

en lung kväll

Jaaa Miranda åkte till habo runt 15.00 idag å gubben hade åkt till hockyen... så jag hade en lung hemma kväll satt och kollade på one tree hills säsong 3 å det e lungt å skönt... men man saknar dottern endå... 

jag damsugade av lägenheten när hon hade åkt hon gått och ätit kexs inne, hon har lite svårt sitta silla, hihihihi...


Sen så satte jag mej ner tog det lungt kollade på one tree hill, tända lite ljus här hemma känns lungt å skönt...

gubben e nu på väg hem från hockeyn, vi ska laga lite mat till oss ha det lite mysigt...


imon e det jobb som gäller både mej och han:)

kommer sova gott i natt hoppas jag..


'
min underhålling ikväll :)




2 januarie

jaa då e vi inne på 2011 tiden gått fort nu, tycker inte att man har hunnit nåt men det har man ju...

vi varit på semester och haft kul med familjen.. man har sett hur ens dotter har blivit stor vad hon har gjort för fram steg.. :)

På nyårsafton så hade vi camillia och tommy å deras son Kevin det var mkt trevligt att ha dom här, vi hade kul vi käkade midda o åt ost pricka drack gott.. spelade spel:) såg hur miranda gick fram å pussade kevin åå så söt :)

nää men vi hade jätte kul ihop :)



lete sent ute men :) hoppas ni haft en bra nyår iallafall :)




RSS 2.0