en härlig söndag med sol

Ja idag så vaknade man med Dottern skrek till vid typ kvart i 8 hon hade satt fast mellan spjällarna i sängen mmm dumt gjort gumman men men så e det ju...

Sen gick vi upp hon fick sin välling i soffan låg kollad epå barnpgramen... sen gjorde jag frukost till mej då.... självklart ska ju miranda min mat me ju. hmm typisgt miranda men men...

Gubben har inte sovit alls bra i natt han har haft väldigt ont i magen, han gjord eJu Mr rötgen igår då sprutar dom in kontrassmedel för se bättre...  men Dom på akuten trodde det kan vara bilnd tarmen eller kontrassmedelet som han inte tål eller en förstompning hmm underar om jag stavade fel jajaj skitsamma nu.. så han fick åka in så dom får kolla upp det för han är inte piggar han e trötter men inte så konstigt han varit vaknen meer en halva natten..

vi får hoppas dom hittar nåt. stackarn..

jaa idag e ju en härligt vår dag eller kallt e det ju men solen skinner å det e ju skönt..

vi ska åka till habo jag o miranda fira min fasters man som fyller...

sen så blir det inte så mkt mer idag iallafall..

imon e de skolan igen. jag skickade in mitt arbete igår kväll höll bli tåkig ett tag när jag ska skriva källhävnisning åååå  man görinte sånt så ofta ju.. hmm  emn men hoppas det blir bra och läraren me tycker det jag har kämpat med detta arbetet för jag sattasde  på VG oc´h MVG nämligen, men vi få se..

Ha det så gött i solen gott folk


tisdag

Det är redan tisdag sjukt vad veckorna går fort.. I helgen så sov miranda hos sin mormor o morfar mellan fredag o lördagen.. för jag och matte var iväg på kvällen han på hockey å jag var på avskeds fest för en på jobbet vi hade ett tema att klä ut oss :)

först på lördag då så stog bi på loppis för första gången skulle sälja lite barnkläder å böcker..  och nja det gick sådär blev 200kr pluss iallafall men bordet kostar dock 160kr men det var rätt kul ;) men får testa en annan dag sen framöver igen få vi se hur det går...

idag så har jag haft en lektion å det var matte :) hmmm. sådär kul men man börja komma igång nu...
sen var det hem hämta miranda hos sin farmor sen hem till oss göra mat sen åka igen å träffa kattis en sväng :) först innan vi träffade henne så tog vi sväng till stats biloteket å lånade en engelsk bok som jag ska läsa på engleskan...

så jag ska läsa en bok som heter Bridget jones´s diary hmm sen göra en uppsatts av den lalallala det blir nog svårt för mig tror jag men man får ju försöka iallafall. :)

satt pluggade lite samhäll innan me se om jag kan på börja ett arbete där så man kommer nån stanns här, e så mkt arbeten ialla ämnen utan matte *haaha*

jaaa neee vad ska man göra nu, gå lägga sig snart man e  lite seg. imon blir det afro dans med kattis o jenny ska bli kul å testa det :)


min samhälls bok



så här var jag i lördags hård rockar försökte jag se ut som hahaha



här alla från mitt jobb:) var en trevlig kväll synd att ingrid slutade men hon trivs ju på sitt nya jobb å det e ju kul för henne..




Måndag kväll

Jaa det måndag kväll var har man gjort denna dagen som den har gått så fort, joo jag har varit i skolan började kl 10.00 idag hade bara en lektion å det e matte det gick bra det, har kommit på det e inte bara jag som e helt inkompetent ju hahahahah:) så detta fixar jag nog hihihi... :)

sen så möte jag upp matte o miranda på a6 jag köpte ett lila linne till mej å leggings igen dom går åt.. sen så gick vi till ikea kollade lite hittade en ram till hans mormor o morfar som vi har gjort ett kort till dom på miranda. sen hittade vi en vardagsrumms lampa me :) äntligen det tog tid men men så e det ju.ahaha

Och nu så e matte på hockey , jag miranda e hemma.. men miranda sover i sin säng. å jag ska försöka plugga lite englska skriva mitt personliga brev går sådär bra kommit halvvägs ialalfall ska vara inne på fredag somhar några dagar på sig men vill helst bli färdig imon förjag jobbar extra på torsdag me efter skolan :)

På lördag så ska vi stå på loppis jag bokade ett bord förra veckan ska sälja lite barnkläder å böcker å sånt. kan inte spara på alla barnkläder får juu inte plats då hmm.. lite försvinner men inte allt..

sen ska vi på jobbet ha en avskedsfest för en som har slutat på lördag ska bli kul festa lite men inte kul att hon har slutat men hörde att hon trivides så bra på det nya så det e kul för henne ju :)

näää Martina måste plugga lite nu.. åååååå tråkigt med englskan..



RSS 2.0