akuten

Jappps i igår(onsdag) så åkte jag till akuten med Miranda, jag o mamma, det började me att jag blev dålig i söndags kväll 38,2graders feber sen så kom mamma in i måndags hjälpte mej å städa lite som jag inte orkade å plockade i ordning alla fina saker man har fått..

Jag märkte att Miranda började få en väldigt irriterade hosta, den var rätt hemsk, dock över natt blev hon värre så tisdags morse lät hon inget vidare alls hostade hade massor med slem i halsen, jag ringde hälsan 2 tänkte fråga lite vad jag ska göra typ åt detta, tanke på att det går astma i familjen så e det bra att dom ha koll på det.. men hon var så butter på nåt sett så säger hon jaas det låter som en vanlig förskylning så länge hon inte ha feber så kan vi inget göra hmm tänkte jag jajaja då får jag fixa lite hemma då att höja under sängen å köpa näsdroppar..

Sen senare på dagen åkte jag hem till mamma o pappa sov över där til onsdag var väldigt skönt :) slippa man vara själv jämt..
på kvällen ringde jag akuten å frågade istället igen för hon blir bara värre å värre, hon var uppe i 38.4, sen e hon neree på 37,4 grader feber e det normalt frågade jag hon kunde inte svara riktigt på det. det enda jag skulle göra var ge henne vätska å mata lite oftare det e inte lätt när nån inte e så hungrig.. hon var väldigt gnällig under onsdagen hade ont när hon hostade å såvidare hög feber.. sen åkte jag hem till mej, fia kom vi fixade mat, käkade morsan kom in satt barnvakt. jag fia åkte kollade på Hv.. sen kom hem satt jag fundera på ringa akuten igen för hon ser absolut inte pigg ut, jag fick tjata till mej för komma in alltså det e hemskt. nä läkan har kollat på henne så har hon en början på örinflammation så var väldigt röd å röd i halsen det förklara ju saken... så vi hade tur. men hon fick medicin för detta å massor med alvedon o iprem, oj oj.. stackars miranda lider med henne hon mådde inte alls bra igår..

Idag e hon mkt piggare å gladare tjej så skönt men medicinen ska hon äta i 5dagar nu så får vi hoppas att det e över sen helt..


Vill tacka alla för alla fina presenter Miranda fick på sin dop-dag :) tack tack var jättefint kunde inte bli bättre den dagen... Hon döps och Hv tar SM-GULD nr 24 e  väldigt bra datum :)

nepps nu ska jag sova e rätt trött i kroppen ligger lyssnar på snövliga miranda på nätterna så hon kan andas tanke på allt äckligt snor i näsan usch usch..

god natt på er :)






1dag kvar

Nu e det bara en dag kvar tills lilla Miranda döps. hmm e rätt nervös nu usch mej...

Igår så kom min älskling hem kändes bra skönt me.. men han stack endå snabbt sen till hockeyn hhihi tur så var fia här :)

Igår av jag miranda gröt för första gången lite var kul :) hon tyckte det smakade lite konstigt men det gick, det e bara forsätta sen så e det bara ge henne gröt på morgonen sen :)

vilket väder vi har idag snöblandat regn surt surt... ska ner till stan å köpa gluten fria kakor sen till mattes kusiner... sen så duka å fixa lite ikväll slipper man gör allt imon..

nee nu ska jag städa klart här hemma..



mm vad e detta vill spota ut allt igen *ler*



det var inte gott ut me det igen usch mej tänker nog denna lilla damen :)



sitter jämte pappa entligen e han hemma :)

fint väder

Idag så vaknade Miranda kl 7 jag drog mej i 20min extra sen fick hon mat..  Sen gick vi upp och kollade på vaknade med vocie de kollar jag alltid på e bra tv pogram (radio) hihihi

Och nu har Miranda slumrat en stund här passa på sätta mej vid datan..

Denna veckan så e matte uppe i sthlm å jobbar kommer hem på torsdag kväll..
så han missar hockeyn på onsdag men då ska jag gå hihih Miranda får vara hos sin farmor dom 3timmarna det kommer gå bra.  det e ju kvällen då deckar miranda vid 8 tiden så blir det bra hih


Ska dra mej ut å gå en sväng här snart tänkte jag när hon har vaknat ska få lite mat vid halv 11 sen så går vi ut..

sen vet ja inte vad vi ska göra. det märker vi.. snart e det dopet e inte långt kvar börjar bli lite nervös menn det kommer nog gå bra hoppas jag..

Imon ska åka köpa blöjer åt kusinen eddie:) och toapapper å hushåll som e billigt.. :)

idag har barnbidraget kommit det e bra ska föra över pengar till mirandas konto..

Igår var det hockey Hv vann i förläningen hmm vilken match oj oj. hoppas dom vinner på onsdag då tar dom guldet på torsdag i så fall. :) det kan vi hoppas..



6km oj oj

igår så  umgick med underbara kattis vi var ute och gick å snacka skit som vi brudar gör ahahahahhahahaha..  när vi gick sa jag vi kan ju gå mot hallbyleden upp mot stugan, det e liksom in i skogen på en led hihi sen under 195.an går man.. vi gick o gick, vi gick enda upp till hallby stugan å det e 6km ca upp ditt.. sen stannade vi lite tog lite ande tag ahha. sen gick vi tillbaka, när vi kom hem tog vi min sista chess cake jag gjorde i torsdag det var vi världa sa vi :)

idag har jag inte ens ont i benen börjar bli van å gå långt nu *ler* jag e sååååå duktig berömer mej själv :)

Idag så ska jag mamma fixa lite in för dopet hmm e bara en vecka kvar e nerövs förstår inte det sista inför 46st människor endå så e det släkten men men det går nog :)

Vi e ju en annan lokal efter ju , vi kunde inte ha kyrkans lokal så vi hyrde av riksbyggens lokaler det funkar dock så dom inga tallrikar så vi får köpa plast det e ju inte hela världen få tänka att det e ju 4st små barn me som ska äta då e det perfekt e bara kasta sen slipper stå diska :)

Nu kom man på lite små saker som Miranda önskar sig. typ sked å tallrik som e hennes lite finnar eller hur man ska säga.. hmmm jag tycker e as fort men mest pengar kläder leksaker framåt å så.. funkar alltid, jag e glad å e glad för det vi får å matte me. :)

På söndag ska jag matte på husvinsning för första gången.. hihi dra me mamma o pappa :) det e ett radhus, ska titta se hur det e, för det vi ute efter en lite lagom gräsplätt till henne. vill inte ha en stor trägård blir lite jobbigt e inte min grej riktigt. hiihih :) kanske när man e 30år *skrattar*

nopps ska ge henne mat nu snart kommer Mamma(mormor) och farmor (gammelfarmor) hämtar oss :)

Puss o kram







Härlig solig dag

Idag så var matte ledig från sitt jobb, dom ska till värnamo å jobba imon den 13/4.. så idag så har vi varit ute vi gick ner mot statsparken å sen ner mot torpa sen ner mot stan sen hem igen så det var väldigt lång promenad kommer nog få träningsvärk imon ahhaha


Men i helgen så har vi firat mattes syrran fia som har fyllt 30år ihih.. gammal ahahha.. av oss fick hon en kort på miranda inramand, sen en hv tröja med singnerad av david petrasek :) sen en digital kamra me... det var en trevlig dag sen på kvällen var matte kusiner här tvillingarna robin o dennis. och micke tog några öl spelade spel :) kul..

söndag tog vi lungt var ute å gick bara.. städa av lite.. hihi. slipper man göra alllt i veckan..

snart e det dop ska bli spännande börja bli lite små nervös det e 46st som anmält sig oj oj.. stor släkt ahha..

alla från min sida utan 6st kommer så e det e bra..

Mattes sida eller den e bara hans mamma sida som tur det, det e par st dom e ju så många barn, typ hans kusiner robin o dennis dom e 5st där sen 4st där å 5st där det plockar...

Men den släkten e inte som vi ska bli spännande se hur det är med min å hans sida..

tanke på kusinerna där pojkarna ha lite bus bakom sig men dom e så super trevlig å älskar barn, dennis satt lekte bara med miranda i lördags hihi :) avlastning. det e kul att dom gillar henne..

Men jag hoppas alla tycker dopet blir bra, även att alla e olika så ingen går å tjötar om den andra dom e såna å det gör så.. uschs sånt vill jag inte ha sånt e tråkigt...

Man drömmer för mkt om sånt där på nätterna hahahah konstigt.. släkten e värst eller vaddå *skrattar*

Imon tisdag så ska sandra o tilda komma på besök vi ska ut å gå lite:) trevligt e inte ofta man träffas så. :)

ska gå runt munksjön me denna veckan har sagt ska gå där en gång i veckan se man kan hålla det..

nopp ska se på roast på berns nu på kanal 5 yeeeaaah


pusss o kram

kommer lite bilder om vad som har hänt o vad jag har shoppat ahhaha :)




solar gott :)


fick solhatten av sin farmor och solbrillorna av min moster :)



köpte den på iems sitter ovanför sängen :)


tisdag

Idag så gick jag och Miranda upp kl 08.30 var skönt sova lite längre. hihi :) sen käkade jag frukost gjorde oss iordning sen gick vi ut å gick på hallbyleden e ute i skogen nästan ahah härligt å går där nu när våren e p gång man hör fåglarna å vattnet :)

Sen gick jag ner till svärmor för hämta mirandas påskägg men blev kvar en stund fick mat me :) var snällt slapp jag göra mat själv hemma.. hihi


I helgen så var det lungt i lördags så hälsade jag o miranda på min moster i nossebro med mamma o pappa.. var god mat å träffa släkten e inte ofta man se alla ihop tillsammans..

så när vi åkte hem så åkte jag med mamma o pappa hem en stund slapp jag sitta själv i lägenheten som matte var på hockeyn.. hihi.. sen så var jag väl hemma här ca 22.00 på kvällen.. hihihi

söndagen så var det lungt städade av lite å tvättade, sen så kom Kusinen eddie å farbror håkan o hans fru jenny in och hälsade på var trevligt :) Eddie å miranda lekte i babygymet lite var kul att se nu märker miranda att det var nån jämte henne:) man ser skillande på henne när dom träffades sist då såg hon inte sin syssling så mkt som hon gjorde nu.. :) kul....

sen så tog vi lungt på kvällen.. slappade som man ska göra en söndag men det fanns fan inget på tv på kvällen såååååååå tråkigt juu

igår var det hockey me ju då kom mamma o pappa in som pappa inte har kanal 9 *hahahaha* lalalla pappa ha inte 9:an Skrattar


idag så har jag inte träffat nån jag har bara varit ute å gått å tränat på wii plattan i 30min så dukitg e jag.

sen har jag ringt bråkat med skandia liv heter det en försäkring jag inte vill ha som jag ska avsluta men dom e lite tröga hmmm

sen satt jag kollade på ålhens hemsida lite hittade vin glas som jag vill ha tänkte hmm dom ska nog önska mej när jag fyller år  gud vad smart jag är. man vill ha lite nytt hemma ju :)

sen e det bord å stolar som jag vill ha me hihii man vill ha lite nytt hemma å så nu ändra lite å köpa in lite nytt :)

det e lite saker man önskar sig e nog daxs skriva en lista som man inte glömmer bort vad man önskar sigg hihii :)




domma önskar jag mej när jag fyller år :)



denna har jag sett i svart nånstanns den vill jag ha men hittar inte den måste kolla på ikea har fast vid denna



Miranda solar lite :)



titta på mej duktig jag är :)





RSS 2.0