onsdag e bra tv-dag

Idag så gav min underbara dotter mej sovmorgon tyckte jag var snällt.. hon vaknade halv 9 hon brukar vakna mella 7-7.30 ihih så söt e hon..

Vi gick upp jag gav henne mat sen gjorde jag frukost till mej tog en kopp kaffe  på detta :) e aldrig dumt med kaffe på morgonen..

Sen började jag städa av lite, sen slumrade miranda en stund typ 20min sen när hon vaknade gick vi ut å gick en runda i nästan en timme ute vad jag e duktig.. hihi. Igår så gick jag o kattis o miranda i statsparken för det var ju såå varmt å soligt. i dessa backar fy det var jobbigt men det tar på fläsket *ahahah*

vi kollade på dom djur som fanns där iallafall :) tvungen ta kort för då har man bild bevis*Leer*



Nu så sover miranda hoppas hon kan sova i en timme iallafall och inte hela 20min så hon brukar ta mellan åt:)

passa på sätta sig vid datan när man får ledig tid hihi.. ska dock damsuga av här hemma me innan jag blir tokig på alla dessa stenar man dra in. tur dom gör rent gatan idag så dom sopar där det där hemska gruset..


ska gå hämta brev eller ett paket på posten har beställt första säsongen på The O.c hihihi sen en bluray film me som vi har en sån dvd spelare.. :)




Kommer sitta glo på denna serie sen oj oj längtar var länge sen man såg den.. ska beställa dom andra me :) ska ha alla kan ju önska sig me när man fyller år e en bra ide :)



Kattis i statsparken :)



Jag o Miranda :)





Miranda sover :)



hahaha den äter *ler*

en ny vecka

Idag e det helt vanlig Måndag Matte åkte kl 04.00 i morse till sthlm igen för att jobba, så nu e jag å lilla Miranda själva igen men det går bra känns lite tomt på kvällarna men det går ju.. Han måste ju jobba det går ju inte bara gå hemma hela tiden, man får ta det man får helt enkelt..  det e ju bra betalt me hihihi


Idag så ska jag inte göra så mkt damma lite hade jag tänkt å damsuga.. sen så ska syrran komma förbi sen innan hon börja jobba kl17.00

och kattis kommer me senare sen. hihi man måste boka upp sig lite så man har nåt att göra ananrs går ju vecka för sagta ihihi..

satt på youtube kollade in gammala låter man har dansat på krogen för läääääänge sedan nu härligt lyssna på dom igen får man upp roliga minnen ihihi

Lilla Miranda sover nu så gott se när hon vaknar tänkte slänga i en tvätt marskin me när man endå e igång.. :)

Ha det så bra
puss o kram Martina o Miranda Minnen kommer upp när man hör denna låten vad kul man hade på krogen då härligt höra gammla härliga låtar igen.

en fin helg

I fredag så kom matte hem från sthlm kännde som hade varit bort längre, men veckan gick endå fort :) Nu så åker han i natt igen eller 04.00 så går färden mot sthlm igen :)

I helgen så har var vi tagit det lungt mest kopplat av och umgåts.. I fredags kvällen så kollade vi på hockey å myste lite :) I lördags så gick vi på stan och fika lite. sen på kvällen gick vi ut å käkade vi tog en plankstek det var hur gott som helst.. Och Miranda sa inte ett ljud på hela kvällen hon var så snäller :)

Och idag söndag så har vi inte gjort mkt varit ute å gått å sånt.. Sen var tobbe och marie å lilla Linus på besök var kul se dom marie har jag inte träffat på jätte länge men var roligt se henne och att hon mår bra..

Imon måndag ska inget göra så ta det lungt damsuga å damma hade jag planerat in. sen ut och gå såklart :)

Sen tisdag ska jag på BVC igen e ett extra besök för dom ska kolla hennes huvud så det inte e platt. men det e det inte dom vill bara dubbel kecka det e oki för mej sen funderar jag på åka hem till mamma o pappsen en sväng. får ta det när man e själv hihi då har man all tid i välrden.har inget att passa hemma hihih :)

nä ska kolla på en film å vara trevlig mot matte nu när han åker i natt :)

Puss o kram




Miranda e 3mån denna dagen :)



sån snygg body:) fick den av faster fia :)



stolt pappa med sin underbara dotter..

Stan

Idag så ville Lilla Miranda vakna kl 06.00  idag men det  gick det me, hon fick ligga kvar i sängen å prata för sig själv.. så jag kunde slumra till lite till sen gick jag upp kl 07.00 å duschade för första gången helt själv ingen hemma allas..

så jag satte henne i babysitern satte henne i badrummet me så hon hörde mej å såg mej :) å det gick ju jättenra hon satt å skrattade å pratade för sig själv lilla gumman..

Sen så åkte vi till stan jag o miranda skulle träffa Kattis vi gick lite på stan sen gick vi till Johans cafe tog en kaffe å smörgås :) *mysigt* sen gick vi ner till stan  igen lilla tina shoppade en tröja å ett Linne kunde inte låta bli *ler* det e ofta man shoppa till själv.. snart e det påsk tänkte köpa lite påskägg till Miranda å lägga nån klädes plagg kan vara lite gullit :)

Sen nu på lördag e vi bjudna på kalas om vi ville kattis fyller år :) kan vara kul även att alla dricker :) men det en del hög gravid tjejer som kommer ahhahah

Min lilla Miranda väger ju 6105g och e 62cm lång oj oj e stor nu hon växer å växer gå väldigt fort..

Imon ska vi hälsa på Helena och hennes dotter ebba som e 3veckor gammal ska bli mysigt :)

Man får syssla sätta sig när man bor själv på veckorna nu när gubben e sthlm å jobbar så man inte bara sitter hemma..

Men jag e så glad att han entligen har fått jobb.. super bra.. :)


Nä nu ska hänga min tvätt :)

Älskar min underbara familj Lilla Miranda e 3mån idag Grattis älskling :)







BVC och Ensam hemma själv ahaha

Igår var vi på BVC jag o miranda 3måns kontroll så fick hon sin spruta usch usch  inget kul, men e ju bra det e ju en del doser om man se det så, sen la vi till Hepatit B i fall man åker utomlands när hon e 3-4 år då e ju endå skyndand, så det e skönt det så slipper man ta det sen hålla på flippa me det..

Men gå själv ditt ska jag inte göra nästa gång när det gäller spruta det var det hemska jag har gjort så ledsen hon blev å skrek som e stuken gris usch usch jag själv fick fan tårar så hemsk var det stackars Miranda lider med henne.. Matte skulle me först ditt..

Men han fick ju ett jobb som han tog å det var ju i sthlm så han åkte kl 4 i måndags morse ditt.. e resemontör gör balkonger å sånt. skönt att han fått ett jobb. Men dock e ju han borta men kommer hem på fredag igen skulle komma hem torsdag men chefen o företaget bjuder på midda så det var därför dom stannar till fredag.

Men detta går nog har klarat av en natt själv iallafall å det gick ju bra även att man hade febrig bebis efter den hemska sprutan.. men idag mår hon bättre ialalfall å det e ju bra det... men har somnat till lite nu det brukar hon göra e 1timme ca, för vi gick upp kl 08.00 idag, tittar man ut ååå det regnar usch mej så tråkigt jag som hade tänkt gå ner till stan sen men får ta bussen..

syrran kommer sen kl 13 ska äta lunch innan hon ska till skolan å fixa skolarbete :) tänkte städa av lite här hemma nu passa på när nån sover

nä nu så e det  daxs att dra

kram


Vilken Lördag

Jaa jag har varit inne här på ett tag kom jag på igår hihi varit en del att göra sen man väl har suttit vid datan så man inte gått in å skrivit.. hihi


I helgen så vi tagit det mesta lungt.. I fredags så bjöd vi upp Mirandas farmor o farfar på midda, sen i lördags så var jag o miranda på stan o shoppade köpte ett par Jens leggings till henne. :) kunde inte låta bli..

Sen vid 4 tiden kom Mirandas faster upp Fia skulle kolla på hockeyn, vi såg 2perioder sen dog allt här hemma hade ingen ström *suck* arg var man. nåt hade hänt i el skåpet utanför oss..  sen fick vi tillbaka strömen efter 1½timme utan dåå var då hockeyn slut dom vann i förläningen igen hhiih gott...

Sen kom matte hem efter matchen vi gjorde tacos å käkade lite och Miranda låg i sin säng å sov inför natten.

kl 22.00 skulle vi se på beck men det hann vi inte dåååå gick Strömen igen Faaaaaaaaaaaaaaan dåå var jag förbannand det blev helt svart i lägenheten såg fan inget ju fick gå tända alla ljus lite här å där. sen såg jag utanför gatan att dom höll på fixa elen men det tog tid nåt hade brunnit upp så dom fick byta ut nåt, så kl 00.35 fick vi tillbaka strömen då var det daxs att lägga sig tyckte jag ahahha. har ju endå missat beck filmen daaaah

jaa så var den lördagen var lie anderlunda på kvällen dock. men vi var inte ensama var ju typ halva dalvik å mariebo utan ström :)

Idag hade jag tänkt att baka frallor iallafall sen ut å vandra Miranda å gubben:)

Håller tummarna nu att han får jobbet i sthlm med Biran då e han borta mån till tors.. önskar för det behövs som f.kassan har stulat så men pengar har han fått nu efter ett antal utskällningar å lite hot med JP funkar alltid ahahah.. Så han fick men dock för lite så nåt e fel han fick bara betalt för 8 dagar ska ha betalt för 10dagar men men orkar nu..

Men annars blir det lung söndag tvätta lite å damsuga av mej:)

ha det bra.
kram







en bra lördag

Idag så har vi inte gjort så jätte mkt ientligen jag och Miranda gick upp kl 8.30 idag tog lite sovmorgon :) skönt det.. Sen så tvättade jag en marskin sen åkte vi ner till stan o jag träffade mamma där gick en sväng..

sen så åkte mamma till a6 men jag gick upp mötte matte på ztyle å vi tog en mat bit där mums. sen kom ty halva klacken eller nästan ett par st kom ville se Miranda *ler* sen så åkte vi hem.. sen kom mamma förbi lämnde en korg å en mobil som vi ska över skötbordet, den där korgen e till hatthyllan.. lägga mirandas mösser å vantar där.. :)

Sen ikväll så var det hockey, så fia kom o brian sen micke.. sen kollade vi det sista på melodifestivalen.. Anna Bergendhal vann gooooootttt hon e värd det så duktig e hon.. :)

detta var denna lördag, då e det bara söndag kvar så e helgen slut, går vädligt fort hmmm...

imon ska vi bara ta det lungt slappa med familjen ut å gå en låååång promenand hoppas det e fint väder me då.. :)





Stan

Torsdag: Idag så har jag miranda varit uppe sen kl. 7.00 då åt hon sen låg vi kvar i sängen en stund hörde hur pappa snarkade *skrattar* sen vid 8 tiden sa jag till Miranda nu går vi upp:) jag gick upp å gjorde frukost till mej och hon fick vara i babygymet å leka lite...

sen åkte Pappa Matte iväg med Larsson å kollade när Hv tränade. hihihi

då åkte jag miranda till stan å shoppade lite eller jag köpte sånt där man gör handavtryck och fotavtryck som jag ska göra på Miranda ska bli spännande se hur det går ahahah..


sen gick vi ner mot H&M å jag köpte shampoo o balsam.. sen köpte jag en en krukväxt lite påsklinjor.. sen gick vi hem.. så vi gick upp för den där jobbiga backen upp *suck* var helt slut ¨å svettig.. gick till Mirandas Farmor och tog en kopp kaffe, sen gick vi hem gjorde mat.

Och nu så sover hon så gott, men vi ska be oss mot ekohallen med mirandas farmor frågade om vi ville följa med och ja sa jaaaaaaaaaaaaaaa:)

Hon sover ju endå så gott när man åker bil:)

ha det så bra.

Kramar



*smile* när vi tar kort ahahah






återträff i föräldragruppen

Idag så vaknade Miranda 7.30 ville ha mat :) då hade hon ätit kl 02.00 på natten, så hon höll sig jättebra e så nöjd.... sen så vid halv  9 så gick vi upp å jag gjorde frukost hon låg i babygymet lekte lite.

Sen så gjorde vi inte så mkt mer idag, vi gick ut på balkongen en sväng med henne var varmt å gott så vi klädde på henne å gick ut satt oss en stund i solen sååå skönt...

Sen kl 14.00 började vi göra oss iordning sen gick vi iväg till BVC för där hade vi en återträff med föräldragruppen som vi gick i innan våra barn kom ut.. Var kul att träffa dom allaihop å alla hade fort barn å mådde bra :)

då pratade vi om hur det e vara föräldrar, om det vi hade tänkt oss hur det skulle bli, hur förlossning var..

var trevligt höra hur andra hade det..  

sen var det hem igen gjorde mat sen kom syrran förbi innan hon börja jobba..
Å mamma ringde å tjötade lite en stund..

Och idag har jag äntligen fått mina gardniner jag har beställt från halens tog bara 3veckor *skrattar* sjukt men nu har jag fått dom iallafall.. ska sy upp dom imon hos mamma när jag endå är där..

Nee nu så ska vi se om lilla dottern hade tänkt å vakna snart bäst kolla till.

Ha det bra..

kramar från Fam. Lundgren/Andrén



Gullungen med ett härligt skratt:)



mysigt har jag här säger hon till mamma :)





En bra helg

Fredag: I fredags så vaknade vi rätt tidigt runt 7 på morgonen Miranda var så morgon pigger hihi så vi la henne mellan oss å pratade lite å skrattade det e ju så mysigt.. Sen så käkade jag frukost, Matte hoppar ju alltid den*dumma gubbe* sen så gjorde vi iordning oss och tog en lång promenad i det härliga väder, sen så gick vi hem packade ner det vi skulle ha med oss till Flen...

Färden började från jönköping 15.30 ca var mirandas första långa tur i en bil hon var sååå snäll, hon sov hela vägen upp duktig tjej:)

Sen var vi frame lite efter 18.00 jag fick amma henne derikt som hon varit utan man som hon har sovit hela vägen.. sen så Käkade vi tacos *mums* tacos e aldrig fel, är en enkel å lätt fredags mat till fredagsmys.. :)

sen så kollade vi på lets dance äntligen åkte han Martin ut tycker han e så äcklig å snuskig.. hur tänker man som e 22åring i en gubbe som e 53 eller hur gammal han nu är, tror hon ser pengar inget annat. det kan hon ju inte göra så äckligt *ryser*

Lördag: Miranda sov jättebra borta i en resesäng. så duktig är hon... Hon vaknade till lite efter 03:00 på natt ville ha mat, men då har sovit i  4timmar iallafall.. sen fick hon mat kl 7:00 på morgonen..  sen var hon vaken hihih, pigg dotter har man eller???:)

Sen åt vi frukost hos fam. lundgren i Flen, det var mysigt, e alltid lika trevligt sitta äta frukost ihop med släkten det e extra gott då ju.. jag är ju frukost person det e det bästa på dagen.. :)

Sen efter det så gick vi ut å gick lite var ju sånt härligt väder helt otroligt gott... så då gick vi runt en sväng, kollade in husen hihi, en del hade en massa snö på taken*skrattar*

I solen kändes det nästan som vår när man gick, skuggan e lite kallare men solen e helt underbar vi behöver det nu..

Kl 14.00 s¨å käkade vi en jättegod midda Mums fick kyckling o ris sååå gott var det, jenny e mäster på laga kyckling:) det var såå super god.. Tack..

Efter det så fick vi en sån god paj måste själv göra en sån sen*tsss*hihihi*
och kaffe till me då.. alltid gott med kaffe:)

Kl 17:00 så lämnade vi Flen åkte hem igen, och Miranda sov igen hela vägen hem, duktig, tur hon inte skriker hela vägen iallafall.. peppa peppa ta i träd:)

Vi var hemma runt 20.00, gick ner sen till mattes mamma kollade färdigt på hockeyn..  dock blev det förlängen å då förlorade hv i den så dom fick 1poäng bara.. men bättre en inget....

Söndag: Ida så ska vi på 70års-kalas mattes mormor e det som fyller så då ska vi ut å äta god mat planka blir det å tårta å kaffe. hihihi.. hoppas det blir trevligt. Matte har en rätt stor släkt bara på hans mamma, Dom har ju inget kontakt på Hans pappa sida, det har dom inte haft på flera år, som jag vet...

Denna helgen har varit helt perfekt och super trevligt. kan inte klaga på det..

nu börjar en ny vecka med roliga saker.. Tisdag så har vi återträff på Föräldragruppen iallafall..kul....

Ha det så bra.. hoppas ni har haft en trevlig söndag som jag :)

kramar





Min prinsessa Miranda



Mormor o morfar kör Miranda så stolta :)








mysiga :)




ojoj snöö eller vad



En helt vanlig dag

Idag så vaknade jag kl 10 och miranda me.. Hon var så duktig i natt hon höll sig i 6 timmar utan mat :) så skönt så man fick sova lite längre en vanligt:)

Idag så var det så härligt väder solen var frame o klar blå himmel så skönt. så jag o matte o Miranda tog en härlig runda i solen...  sen så gick vi till konsum å köpte fika gick hem till mirandas farmor tog en kopp kaffe..

På vägen ditt träffade vi på våran brevbärare som delar våran post hon roppade på oss sa att det var ett brev som inte gick ner i brevinkastet jaha tänkte jag det e nog napparna sa ja. Och det var det , för jag hade beställt nappar till Miranda på Namnnappen.se med hennes namn på :) rosa å lilla sååå fina hihih... dom kom idag det tog inte lång tid typ 2dagar..

Fan men hennes gardiner jag har beställt ha ej kommit det e 2veckor sen jag beställde dom.. Men får hoppas dom kommer denna veckan då hmmm...

Sen så kom Mirandas Faster fia så vi tog en tripp till Mullsjö till ryfors köpte godis.. sen så åkte vi hem kollade på hockey matchen gick inget bra mot frölunda *suck* förlorade med 7-3 dåligt..

och nu sitter man här vid datan:) funderar på lägga sig; Miranda sover ju så gott i sin säng sen 1timme tillbaka somnade efter hon fick mat härligt:)

Imon så e det bebis massage för andra gången det gillar Miranda hon tycker det e så skönt hihi :) slappnar verkligen av gör hon e härligt att se..

Sen imon ska vi ringa prästen igen han var i mora när jag fick tag i han hihih så vi skulle återkomma på onsdag sa han:) hihi


Nee fan lägga sig tror jag.. e lite seger...........

God natt..
kram på er




snööö igen

Jaa när man vaknar på morgonen för amma lilla miranda så tittar man ut sååå e det snööö oväder igen räcker det inte med snö. nepps tydligen inte hmm suck nu e det nog det räcker det vi har tycker jag...

Idag har jag varit på återbesök hos barnmorskan se allt e bra efter förlossingen å det såg bra ut sa hon sen tog hon järnet på mej som jag förlorade lite mer blod vad man ska göra så fick äta mina äckliga järntabletter lite till skulle ha gjort det i 3mån men fick sluta idag för det låg på  125 det e jätte bra :) sköööööönt att slippa dom äntligen...........

Sen så kom en kompis till mej på besök Helena hon ska ha en liten om ca 1 vecka nu hihi hoppas den kommer snart ska bli så kul..  så vi satt å tjöta lite skit å hade mysigt..

sen så kom lilla camilla förbi me efter sin sista arbetsdag på jobbet för nu går hon hem å väntar på hon ska få sin lilla fast den e beräknad till 1maj :) men hon ville jag skulle vissa om föräldrarledigheten på internet på e-legtimantionen som e smidigit köra inom försäkringskassan..  en att hålla på med papper :) hihi.. sen så pratade vi lite, som våran chef har inte fixat nån för henne nu , men det sa jag det inte ditt problem det e chefens ansvar så du ska bara gå hem slappa nu tjejen, du har liksm sagt till i god tid å han haft ett antal mån på sig att fixa in nån. men men han som han är som han inte blev som han skulle ahhahahaah


Idag har jag satt upp mina nya gardiner me så skönt :)
sen så har jag städat av lite me mellan allt ihop :)



Här leker Morfar med Miranda :)



Miranda hos gammel mormor :)



Mina nya gardiner blev väldigt nöjd med dom :)

RSS 2.0