dagen före nyårsafton

jaa jag har inte skrivit på ett tag nu har varit lite å göra känns det som, sitter inte så mkt vid datan längre miranda håller en igång varje dag :) nu har jag jobbat både måndag o tisdag o onsdag... i tisdags så jobbade jag min första kväll sen 1år 3mån ca tror jag. hmm känndes konstigt men det gick bra jag var på junedhal å jobbade kvällen... det var smidigt å det gick jättebra tanterna e så snälla hihihi :)


sen jobbade jag på dalvik mån o onsdag.. och idag  e jag ledig från jobbet men dock jobba hemma det e städa dag o tvätt dag, nu sover miranda då passade jag på springa ner i källan lämna tvätten... satte på kaffe hmm det lär behövas, och började plocka å då blev jag fast här suck dumt ju måste städa, får ta en paus nu

jaaaa imon e det nyårsafton guuuud vad fort det går, för ett år sen var miranda bara en vecka gammal åååååå så lite hon var kan man inte backa tiden lite en gång tillbaka sen gå fram igen :) våre kul...


Nu så kom jag upp från tvätt stugan har varit där nere, innan dess så var vi på konsum miranda fick gå ditt idag med mej o farmor duktig tjej...

nu så ska jag titta på one tree hill en stund innan jag börjar med maten, idag blir det pepparbiff å potatis å brunsås..
 innan idag så åt miranda lite blodpudding det tyckte hon var sådär gott käkade några skedar men sen så sputade hon ut det :) hihiih..

men man måste ju försöka hon äter ju fiskbullar i dillsås iallafall :) bra det.. imon ska hon få köttbullar å macaroner.tror ajg stavade rätt hmmm..


neee nu e det slut med skrivande idag.. e hockey ikväll me så mirandas faster kommer upp:)


fick denna av syrran i julklapp :) så bra serier har från säsong 1 till 3 nu e bara 4st kvar att köpa :)


Annandag Jul

Ja idag så vaknade Miranda för första gången kl 20.15 då gick vi upp gjorde frukost till mej o henne,

varit långa dagar nu för henne mkt att se omkring vill inte riktigt sova midda när det e folk omkring henne..


jaaa igår så firade vi min syster som fyllde 22år :) så då vi Habo igen käkade en god mat o tårta :)


Ja idag så ska vi inte göra så mkt vad jag vet funderar på åka ner till stan se om man hittar nåt på rean eller så blir vi hemma å degar, miranda ska till habo sen och sova där i natt för både jag o matte jobbar imon fast jag slutar kl 13 matte slutar 4 :)

jaaa denna jul helgen varit väldigt mysig och trevligt man ska inte klaga, varit god mat å och allt

här kommer lite bilder på julafton o framåt:)




julafton ska äta lite julmat :)


 faster fia o miranda kollar på kalle :)



Miranda födelsedags tårta :)



en julklapp eller födelsedagspresent från mormor o morfar



Jaa Faster fia tyckte hon behövde en sånhär inne hmmm en julklapp



en julklapp från mormor o morfar har framför tv när vi myser



en rimbok av mormor o morfar i julklapp




leker lite på morgonen med en av hennes födelsdagspresent





Här så kör vi med den nya leksaken :)



Min kusin eddie :) och miranda och min farbrors fru jenny '

ja då var det lite bilder :) hihihii


kram på er


Julafton

Godmorgon min underbara vänner och släktingar :)

Jaa idag e det en stor dag det e både min dotters födelsedag och julafton :) det e helt sjukt vad tiden har gått fort det bara springer iväg för oss kan man inte stoppa lite..

Joo idag vaknade hela familjen vid 08.20, eller gubben väckte mej o han gick in hämtade dottern som låg och sov än, så mysite vi lite i sängen. :)

sen gick vi upp gjorde en stor frukost, vi skulle få lite folk, miranda farmor o farfar o matte mormor o morfar...

så var bara duka borde med skinka å färskt bröd o rostbiff å rödbetsallad, och ny bryggt kaffe..

var mysigt... 
 

kl. 13 ska vi över till miranda farmor o farfar å äta julmat mums.. sen så blir det öppna lite paket där, sen kl 16 dra vi mot habo fira lite jul där o mirandas födelsedag med min släkt ska bli kul

man får ju träffa mina kusiner från sthlm å kusinen från flen som man inte sett på ett tag nu :)


detta komma bli en underbar jul/födelsedag för miranda o resten av familjen / och släkten får man ju säga kanske me hihihi...


God jul på er

kramar från familjen andrén/Lundgren


denna nallen fick miranda av sin farmor o farfar i födelsedagspresent



denna västen fick hon av Matte mormor o morfar :) så fin


här försöker man ta kort men det nån som inte vill stå stilla hmmm spralle unge :)


22december

Idag så vaknade miranda första gången 06.15 hon hörde sin pappa gick ut igenom ytterdörren... fick ho välling. sen så somnade hon om å vaknade vid 9 tiden :) tackar man tackar..

då var det bara gå upp å göra lite frukost till henne o mej.. sen så plockade jag iordning här hemma innan vi skulle fara till stan.. å träffar kattis en sväng.. å ta en lunch/fika :) det var mkt trevligt..

sen köpte jag mattes julklapp då e han klar nu.. för vi har köpt knickt ihop till xboxet så vi skulle bara köpa nåt litet till varandra..

Jaaa sen åkte vi hem då, jag gick förbi jobbet en sväng iallafall.. sen gick vi hem å tog nåt att äta innan vi skulle till BVC  allt gick jättebra där fick sin 1års spruta, hon var 78,5cm lång sen 10.805 hon har jui gått ner i vikt lite när hon varit sjuk så men endå har hon gått upp sen förra veckan när vi vägde henne på hälsan så det e ju bra det betyder att hon har börjat äta lite mer igen skönt det, maten går mkt bättre nu en för några dagar sen då gick det knappt inte alls usch vad det var jobbigt. hoppas aldrig kommer ditt igen....


Sen efter BVC gick vi hem fixade lite, kollade i Jönköping.nu då fick vi se en liten bild på våran dotter så fint :) hihii..  sen började jag göra Julskinkan och nu e den klar efter 1timme ca :) å den smakar mkt gott :)

nu e det inte långt kvar till julafton, imon så ska vi handla julmat så imorgon startar dagen kl 7.30 så dra vi till ica maxi :) och sen fixar dom sista julklapparna..



God Jul på er :)
kramar


Jobbat

Måndag: Då var det måndag igen denna veckan e ju lite specielllt för alla som det e julafton på fredag det ska fixas å trixas den sista, se allt folk stressa men men jag får själv få springa på stan dagen innan fixa dom två sista julklapparna hmmmm men men så e det.. hihihi..


Jaa idag så har jag jobbat extra på junedahls hemtjänst började 7.15-13.30 det gick bra det e inget tungt där precis skönt det... jaaa så jag åkte hemifrån vid 06.54 så gick ja bort sen var skönt gå lite. tänkte gå ner först men det var nog dumt för att det snöade så plus dom har nog inte ploggat så noga i statsparken men men få ta den en annan dag i så fall det e ju inte hela världen..


Ska åka ner till stan kolla se om jag får byta mina skor som jag köpte för 3veckor sen dom ska inte gå sönder efter 3jävla veckor e lite sur för det skor ska hålla om man slänger ut 550kr på det tycker jag men jag kanske ha fel eller????!!!!!! hoppas jag får byta.. hmm...

dottern sover lite nu behövs , försöker få i henne mat men inte lätt vet inte vad man ska göra, jag fick i henne en burk mellamål med blåbär och yhourt, vällingen åt hon upp imorse men hon vägrade äta gröten,har gått en vecka nu med detta så det ska bli intressant mkt hón har gått ner för förra veckan hade hon gått ner 300g när vi var på hälsan.. usch tycker detta börja bli jobbigt när man inte kan hjälpa henne med hennes hosta den e så hemsk gör ju så ont när hon hostar, usch lider med henne..


jaaa imon så e det en ny dag och nya tag, ska jobba på dalvik imon från 8.30-16.00 :) blir bra det

jo så har jjag skickat in kort på miranda till JP och Jönköping.Nu ska skicka till jnytt me tänkte jag:)








fick denna fina hjärta av emma och magnus o kevin:)

sjuka familjen

 tisdag: så började allt Miranda blev väldigt förskyld så hon gick å hostade å näsan rinner som ett vattenfall, jaaa på onsdag: då så jobbade jag extra på den nya hemtjänsten på junedal gick jättebra var kul testa nåt annat faktiskt.. sen var matte hemma med miranda är rätt dålig jag hade pratat med akuten på tisdags kvällen för hon ville inte äte det märktes att hon hade ont i sin hals så dom sa försök med glass och få i henne dricka så saft eller nåt.. det gick bra med glass men blev värre på onsdagen, vi fick en tid på hälsan 2 iallafall. dom kunde inte säga att hon har halsfluss för små barn kan ej få det men hon var lite röd i halsen å väldigt roslig,så hon fick ventolin e en astam medicin, som vi ska ge 3-4gånger om dagen för förbygga det så hon kan andas lite bättre få upp slemet... sen skulle vi undvika starka dofter som parfym å gran å såna saker känns så kul men vad gör man :)

allt så inte dottern blir sämre helt enkelt.. jaa så fick jag skiten me sen hostade å har feber å näsn rinner som bara den. jaaa men så e det ju, var bara pula i alvedon å halstabletter å smärtstillande hhihihi.

idag så mår jag mkt bätttre å det e ju lördag miranda mår bättre me hon har sin hosta kvar som jag har..

men det sura var att jag inte kunde jobba torsdag o fredag jag ville ju det men men sånt kan man inte rå för bara...

så idag lördag ska vi klä julgrannen se hur det går tur man har plast grann iallafall.. sen ska vi ta det lungt jag håller på med tvätten i tvättstugan idag började kl 12- enda kl 22.00 har jag tur att svärmor o jag boka ihop :)

nu e det inte långt kvar till julafton iihihihi kul längtar e den dagen som e mysigast på året tycker jag. :)

jag jobbar iallafall måndag o tisdag en så länge :)  Pengar det behövs :)

sen så ska jag dejta kattis på onsdag me innan julen sa vi:) har inte setts så pga att vi har varit sjuka

neeee kommer det lite bilder

God jul på er :)






pulka yeeeaaah :)


förskylda

Jaa nu så e Miranda me dunder förskyld näsan rinner som ett vattenfall på henne å hon har 38,3graders feber så det e e pulla in alvedon å mkt dricka:/ inget vidare för hon hostar väldigt me.. hon blivit smittad av sin pappa han har varit lite förskyld, så det e bara jag kvar men jag vill inte åka på det, har redan lite ont i halsen ååååå ville inte.. ska ju jobba extra imon på den nya hemtjänsten nu ju onsdag till fredag...   jajaja imon skulel vi ha BVC me a sprutan men jag ringde återbud e inte bra ta det när dom e sjuka ju.. men men får in ny tid bara.


igår så fyllde svärmor år den 13/12 så vi var uppe på fika framåt kvällen.. så då satte vi på glitter på miranda runt magen å på huvudet det tyckte hon om för hon drog inte bort det iallafall. tog nog en timme innan hon gjorde det :)var så söt :)


Så idag blir det en inne dag för familjen lundgren/andrén titta på film å mysa :)





här uppvaktar vi mirandas farmor, hon fyllde år den 13/12


lördag

Jaaa igår så hade vi en glögg kväll hos oss vi var 11st som var hos oss med sina barn, var jätte mysigt.

så vi drack glögg åt lussebullar å peppakakor å lite godis :) sen satt vi kollade lite på idol..

dom sista gick vi 20.50 på kvällen barnen var väldigt trötta det märktes med om hade roligt ihop barnen iallafall

Miranda hon gick efter alla kändes det som..

Miranda o Linus lekte lite i mirandas tält hihi så söta var dom när dom satt där :)


Detta ska vi göra fler gånger känner jag det var faktiskt mysigt träffa alla så sitta prata skit å ha kul ihop



Idag e det då lördag och vi har varit ute åkt pulka jag o miranda sen så drog vi med mirandas kusin kevin dom e nere å hälsar på hela familjen,

så då åkte vi en stund och miranda älskar verkligen åka pulka å sitter å skrattar bara.. hihi.


sen såa gick vi hem gjorde lite mellan mål bara för att matte ska på hocky så han stack vid 13.30 ca, så nu sover miranda å jag sitter här, å arg för jag inte kan designa min blogg bra. vill göra om det menjag kan inte. *suck* har suttit en stund nu blivit förbannad ahhahahahah..

men men orkar nu.

jag ska nog lägga mej i soffan o koppla av en stund ¨får ju passa på när hon sover iallafall.. :)

igår så köpte vi två julklappar till ådet var till mirandas kusiner kevin o kelly :) så nu e dom klara me sååå skönt..


det e inte långt kvar nu till julafton det känns konstigt för ett år sen så var man höggravid :) jaaa det e inte dåligt att tiden har spruningt iväg så :)

kommer bilder från igår :)




 
Linus o miranda :)



Här leker Miranda o Linus




Miranda o Linus



Hihi Busingarna Miranda o Linus



Tack Marie o Tobbe o Linus för denna fina blomman :)


interjuv torsdag

Jajamen lilla jag ska på arbets interljuv imon på en annan hemtjänst grupp, det e så mirandas faster fia hon jobbar där dom e behov av folk så jag ringde och frågade lite då sa hon att det stämmer att dom behöver, jag sa att jag var mamma ledig å jag hoppar in extra idag, men jag e fastanställd på dalvik, óch har varit där i 6år nu, så då sa vi kan ses på torsdag och pratar lite :) det tyckeer jag lät bra :) hihih kanske få mer där e på dalvik hihihi....


jaaa idag onsdag då så har vi inte gjort så mkt vi har haft besök av Emma o kevin å det mkt mysigt :) han blivit stor me nu gubben oj oj dom växer dom små liven..  vi tog en kaffe lite peppa kakor o lussebulle :) hiihih. satt tjötade lite..  var trevligt..  

sen så åkte vi ner till netto kollade om dom hade nåt billigt denna veckan handlade lite bananer o päron o sånt som går åt här hemma.. :)

Snart e det JUl lääääängtar till dess e så mysigt :)



kommer lite bilder:) 



det var när första snön kom :)


här busar kevin o miranda :)



åå så söta dom är :)



nää men smaka på mina fingar visst e det gott hmmm busingar

Gubben fyller 27år idag

Ja denna helgen gått fort me ju, Är redan söndag :) och 2:a advent snart julafton då fyller dottern 1år :)

Jaaa i fredags så tog vi det lungt slappade lite här hemma städade av lite slapp ta allt på lördag... sen v kom lagad vi lite mat och hade lite mysigt i soffan.. dottern somnade vi 7tiden var rätt skönt.. sen kl 8 så satt man laddad inför tv:en skulle se Idol jay jay jay är bäst..  och han gick vidare å det visste man ju hihihi så duktig han är....

lördag då så gick vi på torget lite sen på stan, har köpt en julklapp nu suck vill komma igång med köpadet så man bli klar snart... vi köpte en julklapp till kenny mattes pappa, har lena kvar me men jag vet vad vi ska köpa.. sen min pappa me vet ja.. tittade på det i lördags men köpte inte så ska köpa det i veckan här nu..så e det klart me. dåe det bara syrran.. vad man nu ska köpa hon önskade sig ett armband vet ja. men vet inte vad det blir av det hela om mamma o pappa köper det eller inte...

sen på lördag kväll så hade vi inflyttningsfest / födelsedagfest för matte :) det var riktigt trevligt med alla vänner :) tack för en rolig kväll o trevlig...



ne nu ska jag göra mej iordning ska åka köpa en tårta :)




Jay är helt bäst det ser man ju bara på detta framträdadet han gör *jay jay jay jay* vinner hela skiten

RSS 2.0