En helt vanlig Lördag

Ja nu har denna veckan me sprunigt iväg helt otroligt ju. I fredags så hade jag två prov å det var Matte A och Naturkunskap A fy för matten säger jag den var hemsk men det kändes bra men det gick inte bra fick veta det senare på dagen dock hmm det gick mitt fredags humör när kände jag.. fy varför ska man få sån black out när man skriver ett prov det e sjukt jag vill verkligen klara detta annars blir jag galen..

men men idag så fick jag sov morgon matte gick upp med Miranda så fick jag ligga dra mej i sängen det var gott. sen så käkade vi frukost å fixa till oss så åkte vi ner till stan en sväng..  vi ska på 25år fest den 26mars en kompis till mej fyller år å det ska vara maskerad å jag ska vara då Mel B i spice Girl hahah matte roger pontare *ler* passar han hihihi *tssss* så idag köpte jag ett par leggins typ i leopard mönster ihhi hon hade ju en del sånt sen mkt färgglada kläder men den kroppen har man inte så det går inte med allt får ta nåt som passar mej mera hahah.. sen ska jag ha en svart kjol sen måste jag hitta nåt färgklatt till övere delen hmm e lite svårt men man får gå kolla i affärer var å varanan dag här känner jag. hiihi 

 

det ska bli skit kul.. jag o matte beställt kattis födelsedagspresent nu *smile* oj oj man fyller ju bara 25 år en gång i livet ju *ler*

Miranda ligger å sover lite midda hon somnade efter hon hade fått mat runt halv 3 hon sover än o klockan är 16.15 nu hmm skönt...

Nu så e det bara 4dagar kvar så dra vi till Idre å det ska bli så skönt å åka ditt o koppla av lite åka lite snowboard :) längtar :)

ska testa mina linser nu på måndag så jag kan ha dom till idre.. min syn har ju ändras lite men inte mkt var det inte tur det..men skönt ha linser när man tränar å åker snowboard iallafall. :)

nää måste över till svärmor å vattna hennes blommer å plocka upp posten.. :)



här miranda nya race vagn en scooter 2.0 årsmodell 2011 :) mkt bra vagn å lätt att köra..


hahah jag kör min boby car mamma hade svårt ta kort :)


hahah jag kan inte vara still när mamma ska ta kort vill springa gömma mig.


Måndag kväll

Måndag kväll: Ja nu är det måndag kväll mirandas faster varit på besök en sväng om hon fick en leksak å en thirts igen hmm den människan hon shoppar å shoppar så mkt å det e så snällt miranda blir iallafall glad för det hon får..

Senare idag så åkte jag å pappa å köpte vagnen på 1klass jag hade tur det var inte alls många kvar oj oj tur att vi åkte det den som jag ville ha fanns kvar som tur det. tänkte köpa annars en hel svart som var några hundralappar billigare men den fanns inte kvar men den somjag ville ha fanns*yeeees*

Jag är så glad att jag tog den är super nöjd den e väldigt lätt att köra å smidig fälla ihop :) det gick på 2200cakr det e inte farligt den var ju 20% på detta me :) kanon ju,. kan inte bli bättre..  Tack pappa för du följde me :)


Imon e det matte lektion det e det enda jag har.. mm har fan prov på matte på fredag å naturkunskap me. ååå men me hoppas det går bra endå.. man för göra så gott det går ju.

Snart e det bara 1 vecka kvar tills jag åkte till Idre :) yeeaaah jag längtar :) ska bli så kul å mysigt. hoppas bara att miranda e bättre hon har en sån hosta, så man blir galen å det gör ont me på henne.. hade 38.0 grader feber än suck hoppas den går ner snart..



denna vagnen blev det är mkt nöjd :)tack pappa :)




fick denna tunika av sin faster idag


Och så fick hon denna leksaken me :) tack faster Fia :)

Och nu ska jag plugga Matte *suck*




solig härlig söndag

Idag så har jag jobbat extra 7.30-12 det var nog dumt och inte alls dumt. det var lite jobbigt igår som miranda inte fick nån luft när hon hostade så jag ringde hälsan då dom sa det e nog krupp jag åkte upp med henne till akuten då så fick vi sitta där pga att dom inte hade tid..

Då var vi där från kl 19.00-åkte därifrån ca 22.45 trött å arg var jag för dom inte kollade miranda nåtting. åååååå sjukvård idag alltså.. själv jobbar man me det åååååå

sen var det hem å lägga henne å jag me men miranda vaknade typ 20:e min ca hostade hårt å satte säg upp för det var jobbigt.. hoppas denna natten e bättre bara.

så efter vi varit på hälsan jag o mamma o miranda så åkte vi till 1klass dom rea ju 20% dom ska lägga ner.. hihih. tittade på en ny vagn tilll henne som e lite mindre å smindijare.. ååå tina blev kär i en vagn där vill vill ha ha den.. men men får vänta då e det säkert inte kvar bara för det. men men så e det man kan inte en massa annat där me ju..  hiihih


Imon så e det skolan igen börjar 9-slutar 12 måste plugga denna vecka nu me har prov i naturkunskap å matte A daaaaaah

sen måste jag göra lite engelska me ju. så enkelt e det måste måste komma igång tycker det ämnet e så tråkigt förstår inte det.



typ den fast det var lite grå me å rutig :) hiihi

vi får se hur vi gör tyckte om den iallafall.

hjälper mamma att städa hmm typ :)

RSS 2.0