Falköping

Idag så åkte jag o miranda med hennes mormor o morfar till falköping, hälsade på min mormor alltså mirandas gammel mormor :) det e krånligt ibland detta ahhaha..

Var en härligt tur det, var första gången hon åkte så långt å det gick jättebra :) hon sa inget..

När vi kom fram så var maten klar så vi satt oss åt ungstekfalukorv o kokt potatis å sås det var så gott. 

sen var det en god efterrätt en äppelkaka som mormor hade gjort hennes egna det e alltid gott. :)

Sen så lekte Morfar med Miranda lite ahaha mamma(mormor) gammel mormor åkte iväg å köpte en back dricka till henne för hon orkar inte bära en sån själv så när vi endå var här :)

Sen synde jag upp mina nya gardniner som jag köpte på torget i lördags :) som man inte ha symarskin hemma. så lånade mormors hiihih smidigt. ska sätta upp dom imon (måndag)

Sen fick jag Mirandas dopklänning hon har sytt in hennes namn på den så fint blev det längtar tills den dagen hon har på sig den se hur fin den e på henne hhiihi

Nee lite kort vad som har hänt. ska lägga upp bilder i veckan. orkar inte göra det nu kl e snart 23.30 dags ål lägga sig, dottern sover ju så gott vill me göra det nu ihhi :)

Kramis

Älskar vara Mamma till Miranda å älskar var sambo med Mathias dom e bästa i mitt liv älskar er så mkt :)


Hatar F-kassan

Idag så ringde f-kassan om mattes pappa dagar, dom hittar inget på honom, men vi lämnade alla papper i  jan mån. det vet vi. men dom har slarvat bort dom erkände dom idag, men varför ringde man en dag innan det ska betalas ut nu får han vänta 2veckor eller 3veckor till på pengar, det hade redan gått 9veckor men det räcker inte tydligen. Men arg var jag å svärmor på dom shit trodde dom skulle hoppa byxorna av sig där nere, hon sa det jag ringder dej om en vecka ha inget hänt då, då får ni hör ett å annat ord... jaa sa han bara smilade åt en, tittade på mej å sa men du har väl pengar, jaa pengar har jag men inte så det täcker hyra å alla räkningar å lån som dras å mat på bordet vi får ju utesluta betala en räkning å det vill ja inte, ni som förstör för oss när ni inte tar tag i ärenden som kommer in, ni har 30dagar på er att betala ut varför börjar ni med hans ärende nu det har gått 2månander sen vi lämnade in det. Snart så går jag till JP men det hjälper inte ens det IDIOTER, usch vad jag har försäkringskassan , det e ett steg dag å ett imon.. det inte snabbt dom jobbar iallafall. dom tror ju att man har gått om pengar när man e föräldra ledig.. Svägarskan fick sina pengar för 2veckor sen ca för sin sjuksrivning, till henne sa dom gå TA ETT LÅN men hur funtad få man vara då, går dom e borgen då eller när dom säger så till en som e sjukriven. oj oj oj, tur jag inte jobbar det, det kanske man ska göra så det händer nåt.. ahhahaha


EFter vi bråkat me dom så köpte jag svärmor fika åkte hem, då fick Miranda ett jätte fint armand som hon har beställt :) så gulligt.. sen så ringde jag Prästen om dop.... sen ringe folksam om medlemsbarn försäkra Miranda, så denna dagen har gått i ett..

matte kom hem nu kl 18.00 från värnamo han skottar snööööööö där, han har ju sagt upp sig från netto, dom anklagar han för stöld som har inte ha gjort detta inte första gången dom gjorde dettta på en annan kille me där nere dom gör väl så när dom inte vill ha kvar folk, så han var tvungen säga upp sig annars skulle dom polisa anmäla han*suck* nu två veckors tid har det inte var såå kul.. men det e skönt att han extra jobbar som snö skottare å det behövs ju *hahah* så han inte bara gå hemma, så han jobbar så han får pengar.. skönt det..

Igår så hälsade jag å miranda på farmor o farfar å anna-carin å agnes, ellen
shit vad ellen har blivit stor kände inte igen henne ju.. agens me å pratade så mkt så härliga var dom.. Anges vill hålla Miranda å det fick hon så gulliga var dom :)

två underbara kusiner är dom man skrattar åt dom så söta e dom..

Önskar få träffa Kusinen Eddie me snart, måste se hur stor han blivit det e den minsta kusinen som man har nu :) sist jag såg han var så lite å söt :) nu är han 5mån ca, stor pojk nu :)

Imon har jag träff med Camilla o kattis :) en dag igen som e fullbokad :) gör inget annat känns det som


Nepps nu så ska jag plocka iordning här lite fast kl  e 20.00 på kvällen *skrattar*

Kramisar på er alla :)




Står Miranda på det :)


söndag*suck*

Ja mamma ringde väckte mej 05.40 å jag trodde först jag hade försovit mej, men det hade jag inte ahhaha. Mamma sa att det e sån snö väder ute å lika mkt som det var i lördags det e inte skottat på vägarna, mamma undrade om vi ville åka endå, men pappa få köra hela vägen upp till flen. Och jag tyckte att det ska inte jag bestäma jag kör inte det e pappa, men han gick in på vägverket sida å kollade å det var röd prick att det e farligt på vägen det e is under snön å sånt,

Om vi skulle åka skulle vi inte komma i tid heller å det känns ju inte så kul tycker inte jag , man vill ju se dopet det e så fint ju. så jag tyckte mer att stanna hemma istället för åka ut på vägen när det finns risk att hända nåt sen att man har lilla Miranda me i bilen skulle inte kännas så bra att åka å vi krockar oj oj skulle hon frysa ihjäl ju..

som vi tog beslutet att stanna hemma i yr vädret i jönköping suck att det måste komma så mkt snö igen räckte det inte med i lördags tycker jag iallafall men vädret kan man ju inte styra tyvärr hur en mkt man vill kanske...

Tråkigt att missa dopet bara å farbror håkan å hans familj var ju tag sen man såg dom, men vi får ta åka upp när vintern e över det bättre på vägarna.. 

Sen så ska vi försöka få tag på våran präst vi kan ha vårat dop i maj hade vi tänkt e så mkt i april månad så vi kan nå inte få in det...

ska skicka ut inbjudan dom som vill å kan kommer man tvingar ju ingen, som jag sa till mamma jag skickar till alla i släkten även mammas systra å så, kan dom så kommer dom annars behöver dom inte känna att tvungna åka ner för ett dop från sthlm å var alla bor..  det har jag förstålse för.. Vi var ju inte på felix dop, det var ju bara mormor å nån mer.

nee ska dricka upp mitt kaffe ahahha.. sen ska vi skotta balkongen IGEN. *suck*


Ha det bra..
Älskar min familj över alltting annat i världen. :)








Miranda o jag har en mys kväll i soffan :)




Farbror doktorn

I natt så kunde jag inte sova för Miranda hostade så och låter konstig, så var rädd hon inte fick luft, men så ringde jag till barnmottagningen å frågade, dom tyckte att vi skulle komma så vi fick en tid kl 10.. när vi var där så kollade dom hennes syresättning å så det var 99% det e ju bra sen vägde de henne å vägde 5234gram mm tjockis hihiih..   sen så lyssnade det på henne å dom hörde inget i lungorna dom sa det låter så fint så, men som matte har astma så skulle vi har uppsikt på henne framåt i fall om att hon me få det i framtiden men som han sa det brukar inte bryta ut på som bebisar det brukar komma när dom e 1år men vi skulle endå ha koll, sen så skulle vi höras av om det inte ha blivit bättre eller värre på miranda, hoppas det går över snart e så jobbigt för man blir orolig när dom låter sådär konstigt rosligt i halsen när dom hostar å så. usch e otäckt..


Ikväll så ska vi ha främat e två kompisar som kommer på midda ska äta å kolla på hockey, ska bli trevligt.. annars blir kvällen väldigt lung:)

Ska iväg i helgen me hälsa på kusinen Eddie å hans familj:) han ska ju döpas ska bli kul

Miranda å Eddie e det första gången dom ses ska bli roligt gud vad dom ska busa när dom blir äldre ahahha :)


nä nu kommer sara på en kopp kaffe å hennes son Emanuel :)



torsdag

Igår så var vi på bebis massags som Miranda får var såååå mysigt lung musik å i ett varmt rum så härligt var det, hon låg å spannade in en kille aahaha å skrattade, då sa jag aj aj baja inte än får vänta *skrattar*

Sen åkte vi ner å träffade kattis tog en lunch med henne å shoppade lite me såklart kunde inte låta bli...

Idag så var jag å matte i stan fixade ett konto till henne så vi ska sätta in pengar varje månand 100kr tänkte vi från henne barnbidrag till o börja med. sen kan du ju alltid bli mera att sätta in..

Vi försöker få tag på prästen här på dalvik så vi kan boka en dag för dop men det e inte lätt han svarar aldrig har pratat in på tele svaran se omhan ringer upp hoppas det.. hihi

ska åka handla nu på ica Maxi :)






shoppade

Igår så jobbade matte dag det gör han hela veckan ut.. hihi.

kl 14 så kom min kusin erika å min moster liz på besök en sväng det var trevligt jag bjöd på en kaka jag hade gjort ihih i söndags kväll :)

sen efter dom hade åkt så kom Mirandas faster fia på besök, tog v en kopp kaffe sen åkte vi iväg till media market för matte ville shoppa hmmm ingen liten sak heller, det e så våran tv har börjat pipa ibland när man sitter å kollar det låter som tinutus nästan sånt där jobbigt pip ljud, så matte var rädd att tv skulle gå sönde bara nån dag, jag var sådär imot en ny ville helst vänta me det men gubben ville så, så då blev det en LG Tv 47tum hmm en svart, så den passa ju in nu mer i möblen den står på, för innan hade vi en grå tv en andersson det var ju nettonetts egna märke.

Men nu när man sitter i soffan å e inkopplad på datan så känns det bra att ha tv hahah, en väldigt snygg, men den var ju inte dyr 9000kr typ.. så det var inte farligt var en kampanj fö det e OS:) ahah..

Jaaa idag så snöar det lite ut ju, ska ta en gå en lång promenad med lillan snart :) hon ligger här jämte mej i soffan å skrattar åt mej hihi.. hon inte ombytt heller har pyjamas på sig än å det har jag me man får lata sig ibland det har mirandas mormor sagt *skrattar*

fixxade  rihannas nya arlbum har inte hört på hela skivan men den värkar rätt bra iallafall en del låter ju.

sen har jag en ny favo den e Lazee hans låt e grym  e bara så:)





 

Lazze ft.apollo Driver - Calling Out



Alla Hjärtans Dag

Ja idag e det kärleks dagen, Å imorse så låg vi gosade i sängen jag o miranda o mathias var så mysigt miranda låg å skrattade mest och smilade *ler* hon e så stor nu tycker jag växer å växer för var dag tiden springer iväg tycker jag...

så denna dagen sså vi inte göra så mkt ta det lungt mest koppla av lite å ha en trevlig hemma dag med familjen å mysa lite..

Ska ut å gå sen senare idag tänkte jag på så man rör på benen lite sen att lilla älskade Miranda får luft tycker jag e viktigt för jag e ute varje dag med henne skulle aldrig klara att vara inne en hel dag med henne skulle jag bli knäpp tillslut. hihi..

Nu så sover hon la henne i sängen inna runt halv två efter maten, tog typ 20min så somnade hon in gott lilla damen.. Är rätt skönt att bara kunna lägga henne ner i sängen utan att hon blir arg på än*haha* men det kommer det me en dag säkert, men nu e det gott att hon inte blir förbannand så jag hoppas på att det håller i sig varje gång man ska lägga henne en stund på dagarna:)

Då passar jag på tvättar en marskin tvätt å sitte här vid datan, och matte satt sig spelade xbox lite :)

Igår så var vi å fride Dan 45års-dag, min faster man, fick gå mat å dryck trevligt var det, alla tittade på Miranda ahha hon var mål tavlan*skrattar* farmor tyckte hon blivit jättestor å tung sen dom såg henne :) 
faster Marie kidnappade henne en stund ahahha, skönt få en sån avlastning när man e borta, sen så tog mamma(mormor) henne hihi å morfar me :)

Miranda har ju köpt en sak till mormor o morfar förra veckan för sitt barnbidrag mormor fick en thirst det står mormor på och morfar fick en keps som står morfar på:) dom blev så glada ahah :)

Imon så kommer min moster från gbg ner å hälsar på och kusinen erika :) en sväng under dagen..

ne nu e det dags hänga upp tvätten:)

Puss o kram



en morgon hon var på skratt humör



titta på mej :)


sån thirt köpte miranda till sin mormor


och en sån kepa fick morfar den tyckte miranda morfar ska han när han åker rally:)


BVC Igen

Idag så hade vi en extra kontroll på miranda för att hon gick ju inte upp i vikt på två veckor hon hade bara gått upp 80gram å det e inte mkt jag blev ju väldigt chockad men så e det.  jag har ju varit förskyld me så det har ju påverkat me för då vägde hon 4800 i måndags, så idag så vägde hon 4930gram så det e ju bra se e hon 59cm lång me. :) hiihi...


Idag så har vi hälsat på en kompis ute i råslätt jag o becca så vi tog en tur ditt me,

och nu ikväll så kom faster fia till miranda hon hade varit å shoppat igen åt henne ahahah e ju rolig det e väl hon som har köpt halva hennes gadrob snart *skattar*

Och nu sitter å väntar på gubben/pappa att han ska komma hem från jobbet...

denna dagen gick fort iallafall.. imon bör det ner till stan ska gå ner tänkte jag. skönt..


Puss o kram :)









en lång dag

dagen började sådär bra, Miranda fick sin mat som vanligt men det räckte inte till så jag fick lägga till, till-lägg då blev hon nöjd...  sen sov hon i 4 timmar...


Idag så becca varit på besök hon e barn ledig hela veckan... hiih.. så när hon var här så tog bi en kopp kaffe tjötade skit hihi :)  sen så gick hon vid två tiden å jag gick ut å gick med miranda en sväng...

sen ringde faster anna-carin då prade vi en stund. sen ringde farbror håkan var kul prata med dom.. få lite nya ideer:)

Och snart kommer mamma in skönt för matte jobbar kvällen idag enda till halv 9 sen ha dom möte så då e han väl inte hemma fören. 10 ikväll...





lilla becca spanar in miranda :)







så var denna dagen hihi becca o jag hade nog lite å göra som vi tog kort på oss ha ha



BVC

Idag så hade vi bvc eller hade mammasamtal men dom vägde Miranda me, fick en chock när hon låg på vågen, faaan hon hade bara gått upp 80gram tappade hakan fattar inte det varför??!! blev väldigt fundersam, hon som har ätit jätte bra, då gjorde vi så att jag gick upp satte mej vid dom andra mammorna som har träff med en gång i veckan mella 13-15 pratade lite där å ammade henne, och sen efter stund vägde vi henne igen då hade hon gått upp 45gram till då, men Bvc-sköterskan sa att jag få ta båda brösten att jag väntar  5min mellan sen ta det andra, hmm jaha oki då får vi testa det då.. så fick jag en ny tid på  torsdag  den 11/2 kl 15:00 så får vi se hur mkt hon har gått upp.. för hon har nämligen ett läkarbesök den 23/2 våre ju bra om hon har gått upp nåt till dess en del. annars våre det hemskt. men det kan vara så att det börja ta slut i brösten att jag inte har så mkt mjölk kvar det vet man ju inte. men jag hoppas ju få amma henne fram till sommaren iallafall e min dröm. :)

Nu i helgen så har mattes syrra från sthlm varit nere med sin familj, så Miranda har träffat sin kusin för första gången, hihi.. sen fick hon en massa kläder me igen ahaha e bara kläder hon har hela sin byrå full med kläder får inte plats mera*skrattar*

Sen har helgen varit lung å skönt, mirandas mormor o morfar har varit på besök me har mysigt lite med henne*ler*

i helgen som kommer så ska vi åka till habo gå på kalas:)

sen helgen efter där blir det en lång härlig färd till flen sen min kusin döpas, å miranda får träffa hela familjen lundgren uppe i flen för första gången å busa med eddie :) ska bli kul se hur stor han har blivit :)

näää nu ska jag försöka natte Miranda se om vill sova :)
God natt med er :)

Puss o kram






Måndag

Idag så har vi varit hos svärmor en sväng Mirandas farmor vi fikade lite. sen så var vi ute å gick en stund, sen kom Mirandas faster upp så åkte vi ner till stan å lämnade ett skötbord som jag lånat tillfällit tills den andra kom.

sen åkte vi handlade på ica maxi, dagen har iallafall rullat på å det e skönt.

I natt så har Miranda sovit hur bra som helst. skönt det efter varje matning så somnade hon skönt...

se hur natten blir idag då. ihih. men det blir nog bra :)

Imon så kommer  helena upp till oss ska mysa lite, ut å gå å sånt :) roligt


I fredag så hälsade sandra på med sin dotter Tilda satt pratade lite å tog en fika var väldigt trevligt. hennes lille e ju 6mån å väger 8kg typ  oj oj snart en annan där tungt*skrattar*

nää ska dra mej

puss o kram ses på stan




 Lilla Tilda :)



smile :)




mamma leker med kamran för mkt haha :) ny vaken e jag o skrattar



Kolla dom satte mej upp vilka busiga föräldrar jag har *ler* men kul var det
jag skrattade sen hhihi


RSS 2.0