Mirandas första steg

Lycklig: Idag så gick miranda sina första steg hon tog hela 4-5steg helt själv duktig tjej...

efter vi har köpt en gå vagn i ullared så har hon utvecklas jätte fort e så kul att se :)

Igår på relaxen så var det hur skönt som helst bara gotta sig i badet en stund å prata lite skit som man säger..

sen åkte vi hem till kattis lagade lite kyckling sen blandade det med crem frasch med basilika och la det i tacos bröd å rullade ihop å la lite ost över hur gott som helst var det, sen käkade drack lite:) jag var lung var värre med kattis hon blev helt packad ahahaha hade så kul åt henne gud vad jag skrattade :) du e för härlig gumman...


idag så har vi inte gjort så mkt plockat iordning damsugit å hållt på, sen kom mirandas mormor o morfar förbi en sväng :)

alltid lika kul :)

jaa imon ska jag jobba 7.30-16.00 :) hela måndagen hihihi. kommer vara helt död :)

här kommer lite bilder det vi kötpe i ullared :)



denna köpte vi åt henne :) den gillar hon


och doma byxorna



et par mysbyxor :) ska ge detta i julklapp tänkte jag :) dom var lite långa i benen på henne nu


denna tunikan :)



 ett nattlinne :)



jensleggings



en natt pjyamas



ett par lila byxor :)



en skiddress :) som kan ha till idre nu när vi åker ditt v. 11

det var allt jag köpte till henne :)

alltid kul vissa vad man har köpt :)



relaxen

Japps ikväll så blir det relaxen med kattis :) vi ska ditt å slappa lite ta en öl :) sen så ska vi hem laga god mat å umgås ha mysigt å roligt ihop:)

har varit på torget idag å kikat lite,la undan en overall till miranda :) dom hade sänkt den till 149kr nu den har kostat över 200kr :) hihihi den som väntar får billigt :)

nää men nu måste jag dra mej skriver nog imon igen :)







desa skor har miranda fått av sin farmor:)



Ullared

 Lite upptatering av denna veckan...

Måndags: Så gjorde vi inte så mycket mera att vi hade BVC  kollade längd å vikt :) man e lika nervös varje gång man lägger henne där å undrar var siffrona vissar denna gånge så vägde hon 10.430 och Längden 75.5cm  hon är en stor tjej nu min lilla ängel :) Hon sa det att hon står jättebra så snart går nog hon :) hihih kul eller jaa dåfår man jaga henne här hemma *skrattar*

senare sen så kom syrran å hämtade mig o miranda vi åkte till Habo för en gammal klass kompis öppnade en barn butik så jag var nyfiken se hur det såg ut :)

var ju ett tag sen jag var hemma hos mamma o pappa hmmm slarv från mig det e bara miranda som åker till mormor o morfar och busar :)

I
Tisdags: så hoppade jag in extra bara för en ledsagning å det var ju bra eller roligt att bara hoppa in för det så jag jobbade från halv 3 till hon var halv 7 var jag hemma iallafall :) pengar pengar e det hihiih näämen  det e roligt hoppa in för en sån sak:) gör det gärna fler gånger :)

sen då
onsdag så jobbade jag extra från 7.30-13.00 å det gick det me ju lika kul eller njaa inte så kul jag tycker det e för rörigt på jobbet nu å det e snack hit å ditt går bakom folks ryggar hmm det ett gäng bittrar människor tycker jag...

hoppas det blir bättre snart, jag känner jag går inte tillbaka om folk ska vara såna mått varandra finns ingen mening... neee usch suck säger jag, man måste vara rak å ärlig mot varandra annars funkar det inte sen tycker jag att är det nåt sitt ner å prata än gå bakom ryggen eller gå til CHEFEN det e det fullaste man kan göra tycker jag.............  *daaaaah*

sen idag
Torsdag så har vi inte gjort s¨å mycket varit gått i statsparken matat fåglarna å kollat in djuren å det tycker miranda var kul, vi lekte lite me i parken passa på när det e inget folk ihihi...........

sen gick vi hem.. gjorde vi lite mat å sen så åkte vi ner till stan för gina trico har öppnat en ny butik det var mkt snyggt där :)

Imon då
Fredag så åker vi till ullared å shopapr loss :) yes härligt se om man hittar nåt fint nu :)






Miranda o Mathias min kärlek :)


PÅ ER

fredags mys

Idag så är det fredag igen fan veckan gå ju så fort, i veckan har jag jobbat onsdag o torsdag ska jobba nu på söndag me :)

Sen så har vi varit uppe på citycross å handlat lite:) köpte jag en tomte klänning till miranda å en mössa så gulligt :)

sen så åkte vi hem syrran kom förbi hämtade pengar som jag köpte tizzes det blev kanon här hemma hihihi..


Ja sen i fredags kväll så kom lena o kenny hem från cran canaria som varit där i 16dagar såå gott. dom var rätt bruna hmm fusk...

så gjorde lite mat till dom tills dom kom hem, dom rest sen kl 05.00 från cran canaria var hemma här i jkpg kl 22.00 på kvällen. en lång dag å hungriga var dom.. :)

idag lördag så ska jag bara tvätta hela dagen sen så ut å gå om vädret till låter det.. det e lite regnit idag usch usch

Ja imon blir miranda 10mån fy vad tiden går fort, och busingen står helt upp själv hon står kanske 1min sen sätter hon säg igen man försöker få henne gå nåt steg men det vills inte.. men det komemr snart...

hon e så duktig min tjej hon sitter klappar händerna o hon vinkar, sen så står hon o dansar framför tv om det är musik  typ idol hhahaha gud så söt hon ser ut då:) man skrattar åt henne för hon e så gullig när hon gör det. :)

imorse var jag seg märks att man har jobbat men men det ger extra pengar å det behövs.. man ska ju till ullared me då går det pengar men man får inte göra åt för mkt heller suck, så surt att det kontot krymper så men det märks att man har flyttat det kostar ju alltid.. ska aldrig me flytta nu e vi fast här några år tills vi hittar ett radhus :) det vill jag ha det e min dröm...


nää nu ska jag städa av lite här hemma...

alltid e det nåt att göra i hemmet hihiih..



min ängel :) är allt för mig o gubben me såklart..
















underbar helg

Fredags: Så pysslade vi hemma lite städade å sånt, sen så var vi ute å gick :) i det underbara höst väder, sen så fixade vi till mat tills hans syster jenny plus familj skulle komma ner då:) så det blev liten god midda..

sen var kvällen bra god mat o idol :)

Lördagen: så gick jag o kattis ner till torget med miranda det var ju så härligt väder men lite kallt men det ska det vara nu :) tog vi en fika på torget med då träffade vi på farmor o farfar där :) så satt vi me dom :) Miranda busade som vanligt :)

sen så gick vi ner till planta skulle köpa en blomma till jenny o sen så skulle vi fixa god dricka till kvällen hhiihih sen så gick vi köpte om slagspapper :)

och sen då så åkte vi hem med bussen :) senare sen så kom mirandas mormor och hämtade upp henne för hon skulle sova i habo i natt:) för vi skulle till jenny på inflyttningsfest :) det var riktigt trevligt..

ut gång blev det endå fast vi hade inte tänkt så men men saker och ting ändras hela tiden :)

jaa kvällen var riktigt kul iallafall :) ska inte klaga på att man inte ha roliga vänner för det har man verkligen ;)

och idag söndag så sov jag till halv 12 åååå det var så skönt men man endå seg i kroppen men det har nog gårddagen kväll med att göra hihih :)


snart kommer miranda hem dom ska hämta mirandas moster först på stationen i jönköping för hon varit och hälsat på våran kusin charlotte i växsjö.. :) sen kommer dom hit lämnar våran busing miranda :)

min stora tjej o e stor nu känner jag, märkte man när man fick hålla mattes syrrans minsta nu som är 1½mån gammal lilla kelly åå var konstigt det kändes att hålla henne så lite så mjuk å go:) tänk det e sjukt var tiden går fort alltså det e 10mån sen när miranda var så lite oj oj oj.. kan man stoppa tiden lite :)

Fick en orskedie av mamma me igår min FÖRSTA hihi stolt tack mamma hoppas man kan hålla den i liv bara :)

tycker om den blomman så mkt, snyggt ha den i stor kruka svart eller nåt i fönster hmm nice det gillar jag måste köpa nya krukor nu :) vill byta ut lite. :)


nee här kommer lite bilder från veckan å helgen




från i lördags på jennys inflyttningsfest :)



min två underbara vänner :)



Mirandas rum :)


från en annan vinkel hihi stökit rum busingen



ska ta kort då klappar vi händerna hihi



den blev bra bilden :)

en skön helg

Jaaa i helgen så tog Mirandas mormor o morfar henne hihihi :) skönt få sova det var länge sen man sov så gott, dock så vaknade man till vid 8 på morgonen sen somnade om igen så typisgt men så e det ju.. man har ju en rutin inne

så i fredags så skulle jag o ett gäng tjejer gotta oss i relaxen det var hur skönt som helst ju.. så vi tog två öl var där:)

sen åkte vi hem till jenny å drack lite där.. sen gick vi ut på krogen en runda :) vi hade väldigt kul iallafall 4st tjejer ihop de var perfekt ju :)

i lördags så tvättade jag mellan 12-22 så det gjorde jag den dagen, sn var det hockey på kväll så fia kom upp till mej slapp jag sitta helt själv som det var hemma match..

jaa idag så jobbade jag extra från 7.30-13 å det gick bra det me :) men man längtar inte tillbaka så till jobbet :/ pga att det e för strulit dom måste fixa allt innan känner jag det e för mkt där nu..

men jag ska ju börja plugga nu till jan mån det längtar jag lite efter på nåt sätt för det känns rätt skönt, fixa upp lite ämnen så man kan gå vidare i livet å läsa nåt annant me en bara vara kvar på jobbet i hemtjänsten som man varit i 6år känns att man behöver göra nåt annant nu...


jaa vad händer i veckan mera jo på onsdag ska jag träffa marie o linus det har vi bokat in oss på nåt annat så har jag inte gjort :) men man vet aldirg .)




min hv dotter :)




kul vara under skrivbordet leka lite även att mamma säger till att jag inte får vara där



gottar oss jag o tjejerna



jag o emma :)

jobbat

Idag torsdag så har jag jobbat  extra från 7.30-13.00 sen efter det var det åka fort till a6 till tandläkan å laga två hål jag hade suck, men så e det, det får man bara ta ju..


sen så hade jag ringt till ED min gammla skola för jag ville kolla upp en sak för att det fattas matte A o englska A i mitt betyd å jag vet att jag läste men hon hittade inget så jag hade svenska A hmmm jag blir lite fundersam men men. jag antog då att jag måste läsa dom två plus samhällskunsap A me, så det ska jag söka nu englska o matte o samhällskunskap , ska se omjag kan läsa detta på heltid me våre bra då har jag bara plugget å konsetrera mej på en att jobba å tänka på det me jobbet, kan bli tuft då kanske eller jag vet inte jaa få se hur det blir..


sen så har jag städat hela lägenheten hade dotter som jagade mej när jag damsugade hmm hon e väl rolig...

sen så fick Miranda sitt rum rätt såklart vi satte in sängen å satt upp en tavla, så nu sover hon i eget rum å det funkade jättebra :) duktig tjej. men det känns tomt jämte än nu tycker jag. men samtidigt skönt me..

näänu ska jag kolla klart på hockeyn :)

heja HV :)

Bilder från den nya lägenheten :)



vardagsrumet :)



en del av hallen :)


resten av hallen :)



och detta e data rumemt o biljard rum då:)

kommer mer bilder sen på lägenheten :)


plugga??!!!

Idag e det tisdag redan tycker tiden bara springer iväg för en, jajaj så e det väl.. Som jag säger det e inte långt kvar till 1:a advent ahahah ;)


Idag så har vi varit ute å gått en sväng, sen gick vi till Mirandas farmor o tog en kopp kaffe :) för imon onsdag så åker dom till cran canaria i 2½ vecka FUSK tycker jag.. jaja man kommer väl snart ditt me antar jag ahhaha
då blir det vattna blommer åt svärmor nu då :) bara e vid liv när dom kommer hem..  

ja efter vi varit hos farmor/svärmor så gick vi hem å då var det nån som deckade totalt i sin säng hon var väldigt trötter somnade vid 1 vaknade vid 3 tiden det var inte dåligt det tackar jag för, då han jag göra fönstrerna i tv-rummet nu har man ju ett extra fönster så vi har ju två nu då, innan var ju bara ett stor, nu e det ett stort o ett litet :) sen gjorde jag iordning en stor kruka på balkongen som den som bodde här innan har glömt jag rensade ut den så ska jag sätta blommer där själv, för krukan e stor o tung o kostar en del hihihi :) så den behåller jag :) se om jag ska köpa lite blommer i helgen elelr nåt blir säkert inte det. som vanligt..

för på fredag ska morfar o mormor kidnappa vår dotter, jag ska relaxa på fredag med några tjejkompisar, sen lördag ska matte på hockey och jag ska tvätta i tvättstugan från 12-22  svårt springa till tvätt stugan när ingen e hemma så mamma tar henne det e bra det kan man fixa lite annant i lägenheten me.. hmm..

jooo lilla jag har bestämt var jag ska göra nu jo jag ska börja plugga ska läsa Englska B oj oj det behöver jag om jag ska  läsa sjuksköterska eller förskollärare i framtiden så jag har funderinga på nämligen så det e lika bara läsa det nu så har jag det gjort... så det börjar i Jan mån här å håller på i 20 veckor.. ska ta tjänsteledigt från jobbet.. :) gott gott...


kan man vara hemma mera med miranda me det som e roligt tycker jag :)

Jo hon ser mkt bättre ut på ryggen nu medicinen hjälper verkligen å det e skönt det..

kommer lite bilder :)



så såg hon ju ut i fredags förra veckan inget vidare min lilla ängel





så se hon ut nu skorpperna ramlar av för fullt när man badar :)



så ser magen ut å det e me mkt mkt bättre



ska vi bada oj oj där hänger vi ofta vid badkaret det e så roligt :)


lider

Ja jag lider för min dotter usch hennes rygg alltså det ser inte alls fint ut jag mår bara dåligt att smörja o tvätta henne på dom här stora skorperna, läkan jag hade var hur mysig å duktig som helst han sa det blir det värre kontakta oss igen så ska vi kolla upp vad vi ska göra med henne för hon ska inte mår dåligt av det.. Men det roliga är att hon mår inte så dåligt hon leker å busar som bara den här hemma ju, en annan går och funderar vad ska man göra med henne man lider så med henne. Men idag så kände jag att jag ska ringa barn akuten å fråga vad man ska göra med henne, dom sa det att det var jättesvårt att veta om det e svinkoppor eller vattenkopper så dom ville titta på henne, vi får gå in en annan väg då pga i fall det e vattenkopper så vi inte smittar ner andra barn det förstår jag ju men samtidigt så måste man ju kolla upp henne för nu börja ju hennes feber gå upp för var dag det började på 37grade för en snart en vecka sen ca nu e vi upp i 37,8 visst det ingen feber så men det e lite feber, jag kan liksom inte vänta på att hon har 38,8 grader feber och ringa då pga att hon har högre feber , neee jag ringder när jag ser det blir värre på hennes kropp det sa ju läkan me ju.. å det gjorde jag, så jag hoppas att jag inte gör nåt fel nu så känns det att man ringer i onöndan.. :/



Jaaa snart så e det ny vecka igen tiden gååååååår föööör fort vill inte det, i veckan så har jag kattis bestämt vi ska simma det sa vi förra veckan me men fan tiden bara sprang iväg å hon jobbade natt me så jaa då var det så att det blev inget hihihi. så e det men nu ska vi det.. Det  har vi bestämt.:) :) min lilla gumman kommer väl hem idag eller imon från sin love *ler*  träffade han förre helgen för första gången han var hur trevlig som helst å mysig kille, kul för henne hoppas det går rätt håll för henne :) iihih


Jo fick jotex katalogen i fredags, ingen bra vill bara beställa hittade nu ett par gardiner till sov rummet men det skulle gå på 400kr hmmmm njaaaa få se vad jag gör finns fler åååå en massa julsaker hihihi sååå kul :) 



 kommer lite bilder :)




är en bild från i måndags på mirandas rygg inte så farligt :/






detta e bild nr 2 tog bild i fredags, dettta e så hemskt att se usch äckligt..


och idag e det värre hon har hela magen o sidan o armar nu suck



miranda har på sig sin nya jens väst som jag har köpt på rean :)



här e vi matar ankorna:) det tycker miranda om satt å sa åååååååååå hela tiden :)

RSS 2.0