shoppat :)

Idag så Jag o miranda o mathias varit på stan en sväng, tittade runt lite, jag som aldrig hitta nåt, gjorde ett köp på din sko där har jag så svårt hitta skor, men jag hittade ett par stövlar låga i MIN STOLEK för en gångs skull

jag blev väldigt nöjd tvekade först att köpa dom men vad fan sa jag, får ju pengar imon :) så jag köpte dom tina blev så nöjd *skrattar*

Annars har dagen varit lung. Mathias e så förskyld å ha feber å snårig. hihi.. men det går väl snart över hoppas vi..

Men natten har varit bra som tur det hon sov jätte gott:) så mamma e nöjd :) idag har hon varit lite skrikig med magen men inte så farligt märks att hon har ont stackarn. önskar man kunde byta ut hennes mage mot en ny men det funkar dock inte så.

Nepp ska kolla på tv lite nu :) passa på när hon sover så gott, farmor fick henne att somna vi tog en fika där hela familjen:)



Köpte dom på din sko 399kr :) tina e så nöjd hahah



redo för ut gång :)

1 månand gammal

Ja nu e lilla Miranda 1 månand gammal fattar inte vad tiden tar vägen hon växer så fort, hon skrattar en del å hon följer plicken jättebra :)

Idag så var vi hos BVC kollade vikten å längden det var månandskontroll idag så nu väger hon 4720 o längden e 57,5cm oj oj förra veckan var hon 56cm nu växt 1½cm på en vecka det sjukt :)  men allt såg bra ut på henne, vi sa till henne kolla på hennes mage lite för hon har skrikit så i ett dygn det började igår kväll sen vid typ elva tiden hon bara skrek å skrek inget hjälpte jag fick lite panik visste inte vad jag skulle göra masserade magen men hjälpte inte*suck*kände jag då. trött var jag som natten innan sov jag väldigt dåligt..

Sen till slut somnade hon då var klockan 01.30 på natten, sen på morgen runt 10:00 då började skriket igen höll på tills vi skulle till BVC då blev hon tyst, men hon sa det BVC sköterskan hon e lite uppblåst i magen så det e gaser som inte kommit ut å det finns droppar för det som ni kan köpa dom heter Miniformdroppar det ska man ta vid varje ammning. så det fixade vi,  nu efter två gånger hon har ätit så har varit så tyst å snäll, skönt att dom värkar derikt dom dropparna :) så jag hoppas natten blir bra nu så vi kan sova gott..

I helgen som var så hälsade Mamma o mormor på, hon vill se lilla Miranda:) det var kul, sen fick hon nya stickade sockar utan häl så fina sen fick vi nya lakan å örngott å kudde me :) men sen skulle å virka nåt me så var så sött som hom kan ha till sommaren sen å längtar tills det blir klart. sen fick jag en väldigt snygg vas me av mormor med en söt liten blomma i :)

Sen så kom faster Fia upp kollade på hockey höll mej å miranda sällskap för pappa mathias gick på hockeyn. sen efter det gick vi ner till hans mamma å pappa för dom kom hem från cran canaria i lördags kväll*dom e för bruna går inte gå nära dom *hhahaha*  då var vi där en stund. och i söndags var vi hemma tog det väldigt lungt..



här håller gammel mormor lilla miranda



gulligt :)



Nu badar vi igen :) så skönt e det :)



Lilla Miranda :)

besök

I natt så sov Miranda jättebra, hon fick liksom mat 22.00 på kvällen den 18/1 sen på natten skulle hon ha kl 01.00 om det ska gå 3timmar mellan, men hon sov då så då väckte jag inte henne, när hon vaknde det var kl 02.15 sen byte jag blöja sen fick hon mat då var kl 02.25 så det var bra att hon kunde sova så länge för bvc har jag sagt det sover hon låt henne sova det e bara bra...

nästa gång hon vaknade var kl 06.30 sen ville hon bara sova fram till halv 8 på morgonen sen var hon klar pigg den damen.. så jag gick upp halv 9 med henne vi kollade lite på tv å jag åt frukost kollade JP. hihiih. sen åt damen igen vid halv 10..  sen kom Becca på besök kl 11 satt tjötade lite, becca fick Miranda sova iallafall.. då sov hon i två timmar, sen har hon varit vaken sen dess, becca o jag pratade om allt idag, hon ska komma imon me på besök.. Sen så kom syrran upp efter hon hade tränat för hon skulle jobba kl 5 hos oss på jobbet, sen kom Mattes syrra fia på besök å hon fick Miranda me sova, hon var så trötter men jag kunde fan söva henne helt omöjligt men fia lyckades *skönt det* så nu sover hon å det e ca 4timmar idag e oki för min del bara hon sover bra på natten så hon inte vänder på dygnet..

På Torsdag är Miranda 1månand gammal tiden går verkligen fort, vi vägde henne igår den 18/1 då var vikten 4505 å längden 56cm hon växer å växer..:)

Men hon e världens sötaste bebis som jag har fått, älskar vara mamma till Miranda :) älskar vara sambo med Mathias dom e det bästa i mitt liv. :)



Hemma hos Mirandas Mormor o morfar o moster





Miranda hos Moster Josefine



Miranda :)


BVC

Idag så vaknade Miranda halv 11 jag vaknade typ halv 10 gick upp gjorde frukost till mej å kopplade av lite innan hon vaknade..

För Matte började jobba idag efter varit hemma i två veckor tiden går för fort ju..

Sen var vi ute å gick jag o miranda, hemma en stund sen gick vi igen fast då skulle vi till BVC kolla vikten o längden..  Hon hade vuxit iallafall är 55cm lång å väger 4.255gram så hon har gått upp det syns på hennes kinder hihih:)

Hon äter som en häst på dagarna så äter hon ibland 1gång i timmen duger inte med ett bröst måste ha båda.. men nätterna går det jätte bra..då sover hon ger henne mat en eller två gånger på natten.. :)

Första dagen själva hemma jag o hon gick bra tyckte jag, hon bajsade ner hela skötbordet*skrattar* vilken bild men så e det fullt ös blev det ahhah. men det gick bra till slut


Idag så var vi med i JP me bilden blev jättebra. :) är nöjd..




Här e hon så nöjd å glad :) våran lilla älskling



12dagar gammal

Idag så är nog mamma trötter råkade hålla henne vaken i några timmar i natt för jag ville inte sova(säger miranda) hahaha..

Idag så åkte vi ner till JP för ta kort så man hamnar i tidningen ahha så kul, kändes som kortet blev hemskt som man inte fick se det heller. men vi ska skicka in på Jnytt me..

sen kom kattis o jenny å hennes två barn förbi å tittade på Miranda dom tyckte hon var så söt:)

Annars har det varit lungt idag har varit ute lite idag iallafall men endå kallt.. ska j bli kallare imon tråkigt nog man vill ut å gå mer, men det går ju inte e lite för kallt.. hmmm.. *suck*

Ikväll e det hockey me så det blir det att glo på annars e det inte så jätte mkt på tv... 



Kolla vad Miranda fått av pappa :)






Hmm vad skönt det e att bada, så nöjd e hon:)

11dagar gammal nu

tiden springer lilla Miranda är hela 11dagar gammal tiden går fort, och idag har vi varit på BVC på kontroll för första gången gick bra hon skrek lite mkt bara bara när hon höll på med henne hihi uppps. men det får dom göra. :)

Idag kom mamma in sväng städa hela lägenheten tack så jätte mkt mamma, det behövdes som man inte hunnit än måste komma på en runtin det e svårt att göra det tycker jag men ska försöka tanke på matte börjar nästa vecka att jobba hmm.usch känns konstigt.vill inte e tryggt att ha han här hemma..

Ja ananrs har vi inte gjort så mkt tagit det lungt gott ute en sväng iallafall idag. även att det e skit svårt att gå som det e inte e skottat, hmm surt. men så e det..

nee nu ska hon ha lite mat tössen :)

Älskar min dotter så mkt och gubben me känns så bra att man e familj nu :)





en stolt pappa :)

RSS 2.0