underbar födelsedag

Denna helgen var helt underbar, tagit det lungt på midsommar varit med familjen å vänner..

I lördags så fick matte försig att vi skulle gå till axamo sjön det e ca 3,5km upp, men vi gick hela vägen upp å tillbaka, det var så varmt å gått så vi badade lite Miranda fick doppa fötterna i vattnet å det älskade hon var mysig dag..  Sen på kvällen så kom mattes kusins man upp spelade lite spel var trevligt..

Och idag söndag så e det en stor dag JAG fyller år yeeeeeaaaaaaaah ahaha ush usch gammal e man nu kan man inte bli yngre måste man bli äldra ojojoj... Men iallafall jag bjöd in farmor o farfar på en fika kul se dom.. som dom åker i veckan man får plocka ihop allt alla e ju inte hemma på midsommar helger så då fick jag ta dom idag sen får man ta dom andra en annan dag :) hihihi det går det me.. men iallafall Jag fick pengar av dom tack så mkt ville ha det som jag önskar mej ett bord å stolar som jag har hittat... sen åt vi lite tårta å fikade gott... Sen kom Lena o kenny upp me.. av dom så fick jag svarta vin glas yeees önskade det me härligt Fia e me på dom me får ej glömma det hiihih.. Så dennna dagen varit väldigt trevligt o gott väder me det gör extra mkt :) hiihi..

Imon ska jag träffa helena o ebba å ta en fika i stan :) ska bli kul att se dom var ett tag sen

ha en trevlig kväll :) kram



åå mysigt


Midsommar

Ja imon e då midsommar vad ska vi göra hmmm inget alls bara vara hemma o mysa med hela familjen äta lite gott gå ner till statsparken se om det e nåt firande där men det tror jag... hihihi


Idag så e det väldigt varmt å gott.. var ute o gick kl 10 i morse med Miranda o en hund, Mirandas fasters hund e det dom e bort resta så den e hos svärmor men hon var borta idag ett par timmar så jag tog lilla cindy en stund å gick en promenix, sen när vi kom hem så satte jag mej på balkongen lite solade, Miranda låg på golvet o lekte för fullt.. Guuud så mkt hon rör på sig nu hon ligger verkligen inte stilla *ler* roligt å se vad dom en stund å den andra stunden så e hon nån annanstanns på golvet hihi...  Idag fyller Miranda 6månander oj oj tiden går fort helt sjukt. men e liksom e ett halvår kvar så e hon 1år upppps jajaj så e det får ta vara på den tiden man får...

Om 3dagar sååååå fyller jag år :)  Mormor var nere förra lördag av henne fick jag pengar, och idag på posten så fick jag en kort från min moster i sthlm fick 3tiss lott men vann inget *suck* skulle behövas lite pengar men så e det. hihi. det mesta jag önskar mej e pengar för jag vill ha ett bord o stolar. men stora önskan. men det får vi se om det går i hop..


Denna månanden var lite kass med pengar, skulle betala bebissimet idag tog mina sista pengar till det, för fkassan hade inte kommit hoppas att detkommer imon lever på 5kr yeeeeaaaaah. matte har inte fått sin lön än se om man får det imon eller på måndag dom betalar ut som dom själva vill ibland hans chef *suck* få se hur länge dom e kvar på företaget det går tydligen dåligt så det e nog inte säkert matte o en till får vara kvar. men det märker vi. Är man så dum ta för mkt jobb så det inte blir klart så får man skylla sig själv tycker jag.. För dom har varit fart o flängt över hela sverigt snart känns det som sthlm en dag sen ner till värnamo sen upp  åka sååå inget kul.. men men så e det....


Nepp ska kolla till dotter hon sover :)

kramisar




min lilla ängel :)

en underbar helg

I Helgen så det varit jätte bra, i fredags så var vi hemma tog det lungt hade familje mys :) åt lite mat å kollade på tv:e :)

Sen i lördags så hälsade Mirandas mormor på och gammelmormor, för gammelmormor hade sytt en midsommar kläning till miranda och stickat en bolero tror jag det stavas till henne som jag vill att mormor skulle göra åt Miranda för det var sååå söt tyckte jag :) så det fick jag igår, sen fick jag pengar som jag fyllerår nästa helg, och en skål:) tack mormor :)


Sen så följde Miranda med mormor o gammelmormor hem, jag lämnade henne hos dom för jag o kattis skulle ¨gå ut festa lite fira mej, men mamma ville ta henne å det var sååååå snällt tack mamma o pappa ni e bäst.. :)

såå då var det lite party på kvälle här vi satt spelade wii lite lyssnade på musik å hade jätte trevligt...

sen gick vi till harrys/sliver iallafall var inget folk när vi kom vid typ kvar över elva men sen kom det in mera runt halv 12 hmm ajja så e det.........

Vi hade iallafall skit kul ute, typ kattis raggade på 2 eller 3 killar *ler* typsigt kattis hhiih men kul vad, jag skrattar bara åt kattis när hon försökte flörta med en av killarna hihi hon visste väl inte riktigt vem hon skulle ta :)

men men :)

dagen efter idag hm segt e det men jag åkte till habo hämtade miranda iallafall.. hihi.. en annan gick upp typ halv 12 var gott att sova ut lite :)

tack för alla hjälp mamma o pappa :)



jag o kattis på väg till harrys/sliver



väldigt gott vin var nåt nytt jag provade :) klart en 10p :)



vi spelar lite wii :)



kattis :) ta en litem godis drink



den röda mössan hon har på sig min lilla ängel har hennes gammelmormor gjort :)


ett genrationskort stavade jag rätt nu hmmm.. den kläningen Miranda ha på sig har hennes gammelmormor gjort
det e hennes midsommar kläning så fin e det tackar :)


soligt

Idag så har vi varit ute nästan hela dagen i detta härliga väder vi har :) först så gick vi ner till stan till vättern strande gick där nere lite till piren.. sen in mot stan jag var tvungen har en ny bikini blir snart tokig på min gammla...

Sen åkte vi hem, lagade lite mat, Miranda fick sin mat sen fick hon leka lite på golvet sen la jag henne i sängen för det var sov time för henne..

sen vid 5 tiden gick vi ner till gården satt oss där tog en kaffe o kaka i gräset var väligt mysigt å skönt i solen. Miranda hade sina snygga hello kitty solbriller :) o solhatt :)

Nu så gör man inte ett skit e helt slut i kroppen märks att solen har tagit på en  idag :) härligt med lite färg, måste ju sola en del nu om man ska ligga jämt med syrran sen när hon kommer hem *ahahah*


nee lägger upp lite bilder imon om jag hinner :)

Jo miranda ålade sig på golvet idag hihihi. hur man stavade det ålade hmmm är för trötter nu



Lager 157

Idag så var jag o Miranda o Kattis på Lager 157 en sväng:) det e inte ofta man åker ditt men det var treligt åka iväg bara sådär.. Jag hittade lite kläder till mej iallafall o miranda :) sen handlade jag en hylla som jag ska sätta i köket o lite små vaser i grönt :) var mkt billig där inne oj oj det e farligt. men roligt hade man...


Nu så sover miranda in för natten iallafall.. varit sånt härligt väder idag helt underbart hoppas det lika fint imon me ska sola lite då hihihi.. behövs..

ska träffa becca en sväng imon me ut å gå lite hade vi tänkt...  annars har man inget så planerat iallafall..


var på BVC med Miranda idag var 6mån kontroll/läkarbesök kollade hur var i nacken i huvudet jaa allt dom nu kollar hihi sen vägde vi henne me oj oj hela 8400gram o 69cm lång hon växer å växer :) men det e kul... 

dom sa det att hon var väldigt stark så hon sitter nog snart när hon lkommer på det, det e väl bara vänta å se ett o två så sätter väl hon sig upp själv, då får  jag nog en chock *haha* för läkan sa det hon e ju grymt stark i nacken.. kul när dom säger så.. :)


nee ska kolla på tv
kramisar




Kattis :)



hmm jag :)



den hylla köpte jag :) läcker, billig me hiihih



måndag

Då är det Måndag igen, fast idag fyller pappa år hela 47år :) Grattis pappsen på din födelsedag:) hurra hurra ihihih


Idag så har jag inte gjort så jätte mkt, var nere i stan en svän träffade Fia en stund, kollade lite i butikerna, letar efter en ny bikini men det kan väl säkert drömma vidare på att hitta nån hmm.. jajaj så e det..

Sen så när  jag kom hem så gjorde jag lite mat till mej å satt på den sista säsongen av The Oc nr 4. så nu har jag sett alla ihoppa hihiih härligt.. fick den sisa dvd:n förra veckan kunde inte låta bli o köpa den :) tsss passade på titta nu ikväll när dottern sov o det var dåligt väder ute. :)

Helgen var har jag gjort då joooooo i fredag så firade jag kusinens student var mkt trevligt nu e dom sista av kusinen som gick ut nu på ett par år, får vänta på Agnes å ellen, Eddie o miranda kvar men det e typ 14-18år kvar till nästa kull går ut :) hihihi.. dåååå e man verkligen gammal*skrattar**

I lördags så var vi nere på stan o torget lite, sen så kom Mamma hämtade sitt barnbarn Miranda för hon skulle sova över där en natt :) för jag o matte skulle på grillfest, kändes skumt lämna henne men det gick såååååå bra hon e en duktig tjej:) var så snäll så.. skönt det att det gick bra..

En annan fick lite sov morgon sov iallafall till halv 11 sen gick jag upp, gjorde frukost till mej tog en kopp kaffe å slappade i soffan en stund, sen såå åkte jag hem till mamma o pappa en stund, måste säga hejdå till syrran som sticker till cypern idag men nu har hon laddat k 21.00 deras tid å 22.00 svensk tid allt hade gått bra:)


Så helgen varit jättebra, var trevligt på grillfesten i lördag festade till det lite det var väldigt länge sen, hade skit kul ute på krogen me, träffade en del kompiar.. yeeaaah

ha det gott alla snart fyller jag år e inte långt kvar*ler*

Puss o kram





jag o kattis grillfest 12/6-10 :) lyckad kväll





ett härligt kort :)


regn o regn

Idag så har det varit en bra dag, vi gick upp vid halv 9 gjorde frukost jag o Miranda,
sen så började jag städa lite igen tycker man plockar var o varanan dag nu.. men som sagt jag bytte gardiner iallafall till nya som jag fick av farmor :) det blev jättebra e väldigt nöjd me dom :)

sen så gick jag förbi jobbet lämnade ett brev till kussen, sen gick jag o Emma ner till stan som hon bor där så då tog vi sällskap ner var kul :)

Sen gick jag till galerix köpte student kort å lite tack kort som jag ska skicka ut...

sen så åkte vi till tant Emma o hälsade på hemma hos henne en sväng  hon var så bebis sugen hihihi

det var trevligt en vara hemma hela tiden på dalvik :)

Det var en bra dag nu ska jag skriva tack kort oj oj kramp i handen sen *ler* hihiih




så blev det med dom nya gardinerna :)



min lilla gulleunge :)



min sötis :)

Kusinens Bal

Idag så varit en bra dag iallafall en så länge hihi.. Första så vaknade Miranda vid 06.30 första gången skönt sen gick vi upp vid 08.40 ca :) Sen började göra mat till henne, sen gjorde jag frukost till mej.. sen började jag små städa hemma iallafall i tv-rummet sen så åkte vi till svärfars jobb köpte blöjer för en gångs skull sen efter det så åkte vi till ica maxi, sen hem o fikade.. sen fick miranda lite midda sen åkte vi ner till  stan kollade på Andreas bal dom var så fina.. tråkigt att det regnade så bara men så e det kan inte styra vädret synd det.. men men...

Sen så åkte vi upp till A6 med kattis en snabb sväng, sen hem igen nu väntar jag på matte ska komma hem från jobbet dom e nyneshamn hur det stavas, ligger uppe i 08 områdeet *hahah* för imon ska dom vara i värnamo det e lite åkande fram å tillbaka men tur det att dom e värnamo hela vecka ut nu e gott det.. kommer han iallafall hem på kvällarna.. slipper man sova själv. :)

Igår så var vi gränna med mamma o pappa fikade på gränna berget var mysigt o sen gick vi nere i hamnen o tog en glass :) Jag vet inte sist jag var i gränna men jag tror det e när pappa fyllde 40år det e jävla tag sen  e helt sjukt tiden springer verkligen i väg.. man e inte så ofta där men det e myisgt på sommaren iallafall :)

skönt komma iväg lite en bara sitta hemma o titta in iväggarna eller gå uppe på dalvik jämt nu gick man runt i gränna lite det var lite roligare :)

Kommer upp lite bilder här från helgen, som vi hade stundent firade i fredags me, sen på kväller så grillade vi..



vi testar sittdel till vagen för denna damen e så stark å dra sig upp i liggdelen oj oj men det funkar jättebra :)



här grillar vi på kvällen med mattes kusiner o deras barn o kompisar mkt trevlig kväll





Kusinens Bil dom åker i in till balen :)



titta så fina dom är :)



här står miranda i gräset ååå så roligt tyckte hon det var hihi härlig bild :)



värmen e här

Helt underbart att vakna upp till en solklar himmel inte ett enda moln så skönt.. detr bästa var att lilla kattis vännen skulle komma förbi på frukost hon hade köpt färska frallor så vi satt på balkongen å åt frukost det var inte dumt :) helt underbart skönt var det Men Miranda satt me på balkongen med oss :) hihihi skrattade åt kattis när hon tjötade om sin sthlm resa *ler* du e bäst gumman dte vet du lova ya vännen

Sen kl 11 så åkte vi till Camilla o Kevin å hälsade på dom en stund han har vuxit me den lilla pojken helt otroligt var tiden går fort...  där fick vi fika kaffe o bullar o kakor ahahha inte dumt :) Camilla e så söt hon har hade gjort nåt med vanilj sen in i kylskåpet var väldigt gott med pansionfruk ovanpå smarrit var det :)


NU e vi hemma då fundera på vad man ska äta har inte kommit så långt än som vanligt..  nåt blir det väl hmmmm

näää sätta på i solen en stund till :) hihih  för det e så himmla varmt o gott ute e helt underbart :)





En bra sommar låt den går mkt nu :) är nr 1 på min lista idag








Rhiannas nya låt :) den är nr 2 idag


RSS 2.0